Жана значение на името

Жана – име, значение, имен ден

Жана значение на името

Жана – коректна информация за носителя на това име, на коя дата ще почерпи за имен ден и как ще можете да направите изненада.

Значение на името Жана

Това е френски вариант на името Йоана, който е разпространен в Русия. В превод от староеврейски означава „Божия милост“.

Жана е интуитивна и сдържана. Изказва съжденията си в авторитарен, непререкаем стил. Старае се да поддържа добри отношения с всички, но не прощава обидите.

Тя е находчива и остроумна, може да бъде неотразима, но рядко използва това си качество. Несъмнено се отличава с бързина на реакциите и решителност. Проявява склонност към точните науки.

Притежава експлозивен темперамент и й се отдава да доминира. Има неоспорими качества на лидер. В същото време е грациозна и много женствена.

Няма вариант да остане незабелязана. Често, силното й присъствие я класира в одумванията на околните, Жана притежава величие, на което могат да завидят много жени.

В семейството Жана заема силни позиции. Мъжът й може да разчита на нейната интуиция и енергия. Тя управлява семейството си с „желязна ръка“, като тушира и потушава конфликтите още в зародиш.

Добра и грижовна майка, връзката й с децата й, е неразрушима. Съдбовна е любовта й с Никола.

Кога има имен ден Жана

Жана ще получава поздравления по случай празник – имен ден на 7 януари ежегодно. Този радостен ден не е динамичен, заради това се чества през един и същ месец всяка една година. Приложимо е наименованието да празнува имен ден и в друг ден от цялата година, защото постоянно се отбелязват нови православни празници, в които става така че личните имена на хора разполагат два или повече пъти през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Жана

В случай че поискате да направите сюрприз за празника на своя приятел, бихте могли да го сюрпризирате с тематична картичка с пожелание от онлайн проекта PozdraviMe.com. Различна възможност е да препратите на своя приятел имейл с оригинално пожелание, което да го уцели 100% в райското кътче на душата. При този начин ще изкажете своите приятелски емоции и ще обявите, че цените този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top