Жанета - значение на името

Жанета – име, значение, имен ден

Жанета - значение на името

Жанета – коректна справка за човека, носещ това име, на коя дата ще почерпи за имен ден и по какъв начин може да направите изненада.

Значение на името Жанета

Това е една истинска дама. Кокетна и сладка, харизматична и умилява всички, които я познават. Не обича да се подчинява на чужди заповеди, склонна е към честолюбие, бързина и власт.

Обича удоволствията, ухажването и погледите, изпълнени с възхищение към нея. Старае се да печели вниманието на околните. По нрав е много чувствителна и приятна, надарена е със страстен характер, но понякога е непостоянна.

Някои жени с това име дори са вятърничави. Ценят независимостта и се стремят към нея, скъпят свободата си и на мисъл, и на убеждение, и на чувство, и на действие.

Чувствата, както и замислите й не са твърде завишени, нито пък наивни. Обръща най-много внимание върху здравата и положителна страна на нещата. Понякога може да е сприхава и остра в разправиите си, но същевременно с това и много чувствителна.

Хармонична ще е връзката й с Мариан.

Кога има имен ден Жанета

Жанета няма празник на точно определен ден през годината. Приложимо е наименованието да приеме поздрави от хора и на друга дата от годината, защото постоянно се честват нови църковни празнични дни, в които като резултат някои имена на хора имат няколко пъти през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Жанета

В случаите когато желаете да изпратите поздравления за празничния ден на лицето, което празнува, имате възможност да го сюрпризирате с прекрасна нова картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Различна възможност е да пратите на човека с празника интернет съобщение с оригинално пожелание, което от своя страна да го докосне директно в душата. При този метод ще докажете вашите горещи искрени чувства и ще покажете, че много държите на този индивид.

Оценка: 4.7 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top