Произход на името Жорж

Жорж – име, значение, имен ден

Произход на името Жорж

Жорж – пълна информация за носителя на това име, на коя дата празнува имен ден и по какъв начин ще можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Жорж

Хората с това име са способни да избират и усвояват всичко полезно и добро, бавно си съставят мнение, но са грижовни, трудолюбиви, самоуверени и търпеливо чакат да оберат плодовете на своята работа.

Трудно е да ги ядосаш, но пък ако се ядосат, изпадат в истинска ярост. Надарени са с голяма сърдечност, състрадателни са и обичат да услужват. Остроумни са, въодушевяват се лесно и обичат да разговарят.

По нрав са разпалени, но са мнителни и предвзети. Колкото и да се благоразумни, положителни и сръчни, те успяват само като си послужат само с известна хитрост. Не им е чуждо да послъгват, но техните миловидни обноски карат обикновено другите да ги харесват много.

Жорж е забавен и чаровен. Печели лесно женското внимание и успява да въздейства над дамите.

Кога има имен ден Жорж

Жорж ще празнува голям празник – имен ден на 6 май ежегодно. Този празник не е преместваем, поради това се чества на точно число ежегодно. Позволено е лицето да има имен ден и на още една дата в годината, тъй като перманентно изникват нови православни празници, при които става така че някои имена на личности празнуват по няколко пъти през годината именни дни.

Картички и пожелания за Жорж

Ако поискате да изпратите поздравления за празника на именника, можете да го изненадате с оригинална картичка с поздрав от онлайн проекта PozdraviMe.com. Различен вариант е да препратите на човека с празника имейл с уникални поздравления, което от своя страна да го уцели точно в сърцето. С този начин ще покажете своите приятелски чувства и ще заявите, че цените този човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top