Помен картички

Картички за Помен

Смъртта е неразделна част от цикъла на живота, но тя все още е толкова травматична и преследваща за нас. Смъртта на член на семейството или близък приятел създава такава скръб, каквато трудно може да бъде потушена дори след много години.

Въпреки че нищо не може да компенсира голямата загуба, изразяването на любов към починалите в годишнините от смъртта им, може да бъде облекчаващо. Посланията за годишнината от смъртта могат да изразят колко много ни липсва човекът, който сме загубили и колко копнеем за него! На тази страница са изразени някои от най-добрите съобщения за годишнината от смъртта, които изразяват подобни емоции.

Приеми моите съболезнования картичка     Приемете нашите съболезнования    Картичка за помен    Картичка помен    Картички за помен    Картички за помен онлайн    Помен картички    Помен нови картички    Помен картички онлайн    Помен - нова картичка

Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top