Картички за рожден ден на колега

Елегантни картички за рождени дни на колеги и колежки

Честит рожден ден колега картичка     Честит рожден ден колежке картичка     Пожелания за рожден ден на колега - картичка     Рожден ден на колежка - ЧРД     Картички за рожден ден на колежка в офиса     Пожелание за колега от офиса     Пожелания за изпращане на колежка от работата     Картички с Пожелания за колега     Картички с Пожелания за колежка     Картички с Пожелания за рожден ден на колежка

 

Пожеланията за рожден ден на колега са подценявани в България, но започват да се използват все повече. Колегите са хора, с които прекарваме много време заедно в офиса. Прекарването на времето с тях в натоварен ден ни облекчава, дава ни спокойствие или понякога – точно обратното. Така че трябва да ги оценяваме винаги, когато имаме шанс.

Рождените дни могат да бъдат невероятен повод да изразим нашата любов и уважение към тях. Малка дума на признателност може да направи деня им по-добър. Затова трябва да подбирате думите си разумно. Ако ви е трудно да поздравите колегите и колежките си, тогава не се притеснявайте. Представяме ви колекция от пожелания за честит рожден ден на вашия колега.

Оценка: 5 от 1 гласували