Пожелания за рождения ден на любимия и любимата

Пожелания за рожден ден на любимия

Идва момент в живота на всеки, когато усети нещо специално в даден човек. Този човек може да не знае какво чувствате към него, но той или тя със сигурност заема място в сърцето ви.

Ако имате този специален „някой“ в живота си, може би ще намерите за основателно да изпратите картичка за празника му или някакво по-нестандартно и перверзно пожелание за рождения ден на любимия/любимата.

Пожелания за рожден ден на любим човек

Честит рожден ден на най-любимия ми човек на планетата! Наслади се на деня си пълноценно, наистина го заслужаваш!

Ти си супер специален човек за мен и се надявам да имаш много забавления днес!

Рожденият ден е най-специалният ден в живота на човек. Наслади му се напълно.

Нека твоят специален ден бъде невероятен, прекрасен, незабравим … точно като теб!

Нека твоят рожден ден да бъде толкова специален, колкото ти си специален за мен във всяко отношение!

Само думите не са достатъчни, за да изразят колко съм щастлив, че празнуваш още една година от живота си! Моето пожелание за теб на рождения ти ден си ти ​​и винаги да бъдеш щастлива и здрава!

Надявам се, че специалният ти ден е пълен със забавление и щастие и с всичко, на което се наслаждаваш.

Надявам се да имаш рожден ден, който е толкова специален, колкото и ти! Готова ли си да купонясваш?!

Ти си труден човек за избиране на подарък, така че не ти взех нищо. Честит Рожден ден.

Нека твоят рожден ден бъде благословен с всичко, което Бог иска да ти даде!

Пожелавам ти през всеки ден от годината, ти да продължаваш да се усмихваш като днес. Нека всеки ден носи положителна енергия и добри новини.

• Вижте и това ⇒ Нови картички за рождения ден на любимия или любимата

Караш ме да се чувствам спокойна и цялостна. Надявам се да получиш всичко, което сърцето ти желае, на рождения си ден. Знам, че това включва и мен.

Ти си толкова специална благословия за мен и ти пожелавам прекрасен Рожден ден, изпълнен с любов, радост и всички хубави неща, на които се радваш най-много!

Толкова се радвам да имам толкова невероятен човек в живота си! Благодаря ти, че винаги си до мен. Нека твоят специален ден ти донесе огромна радост и истинско щастие!

Честит рожден ден! Обещавам да направя този ден толкова специален, колкото си и ти за мен, и обещавам да направя твоята година още по-специална!

Надявам се, че твоят рожден ден е напълно готин, наистина забавен, прекрасен, вълнуващ, предимно страхотен и щастлив. Честит рожден ден.

Това е моята искрена молитва за теб. Нека любовта на Бог да е с теб през целия ден с неговата безкрайна, безгранична благодат, нека той богато да благослови живота ти с много щастие и успех. Честит Рожден ден.

Ти си ми номер 1! Толкова съм благодарен, че ти си част от живота ми. Нека твоят рожден ден блести с всички цветове, за които мечтаеш!

Пожелавам ти едно нещо, да се видиш такъв, какъвто те виждам аз. Само тогава би осъзнал колко специален си всъщност. Честит Рожден ден!

Наслаждавай се на рождения си ден и всеки ден пълноценно. Честит рожден ден е само част от щастливия живот.

Надявам се да имаш рожден ден, който е толкова специален, колкото си и ти! Готов ли си да купонясваш?!

Рождените ти дни са толкова специални! Това е идеалният момент да ти кажа колко съм щастлив, че си ми приятел!

Честит рожден ден на човек, който е очарователен, талантлив, остроумен и много важен за мен.

Ти си толкова различен от другите. С пожелание никога да не се смесваш с тях!

Честит рожден ден на много специален човек, който прави живота ми толкова невероятен, просто като е част от него!

Честит рожден ден, прекрасен приятелю! За толкова кратко време си постигнал толкова много. Надявам се тази година да е най-добрата досега.

Нека да отпразнуваме всички прекрасни неща, които те правят толкова специален – не само в твоя специален ден, но и във всеки ден от годината!

Имай прекрасен, щастлив, здрав рожден ден сега и завинаги. Честит рожден ден любов!

Рожденият ден винаги е специален, защото ти помага да видиш докъде си стигнал и докъде все още трябва да стигнеш.

Честит рожден ден на специален човек, който ме е очаровал винаги и е моят на-голям приятел. Честит рожден ден любов!

Само специални хора получават съобщения за рожден ден от мен. А ти си този специален! Желая ти радост и любов през цялата година!

Имай прекрасен, щастлив, здрав рожден ден и много други, които предстоят. Честит рожден ден любов!

Желая ти най-добрия рожден ден досега! Надявам се да получиш много целувки и прегръдки. Честит Рожден ден!

Ти си известен с това, че винаги раздаваш себе си. Това те прави още по-специален.

На рождения ти ден ти давам: кошница, пълна с желания, кофа, пълна с любов, и кутия, пълна с щастие. Честито сладурче.

Честит рожден ден на специален човек, който означава толкова много различни неща за мен! Да ти предстои блестяща година!

Дълги пожелания за рожден ден на любимия

Изпращам най-добрите си пожелания на един от най-добрите хора, които познавам, който ми е като най-добър приятел и ми е дал възможно най-добрите времена в живота ми. Вдигам наздравица за твоя рожден ден!

Моето пожелание за рожден ден за теб е да продължиш да обичаш живота и никога да не спираш да мечтаеш. Нека красотата и щастието те обграждат не само в специалния ти ден, но и винаги. Честит рожден ден любими!

Знаеш ли защо никога няма нужда да искам благословии от Бог? Това е така, защото Той ми даде приятел като теб! Честит рожден ден любими!

Нека твоят рожден ден да бъде толкова невероятен, колкото и ти! Пожелавам ти всичко най-добро, защото ти заслужаваш само най-прекрасните неща в живота и нищо по-малко!

О, поредният ти рожден ден пристигна? Но наистина изглежда, че вчера си бил с цяла година по-млад! Бог да те благослови, приятел! Честит рожден ден любими!

Това е твоят рожден ден, нека празнуваме щастието, любовта и спомените заедно. Забрави всички притеснения и лоши спомени от изминалата година и прегърни новата вълнуваща и успешна предстояща година от живота си. Честит Рожден ден.

Толкова се радвам, че се роди, защото озаряваш живота ми и го изпълваш с радост. Пожелавам ти ден, изпълнен с любов и веселие. Надявам се денят ти да бъде такъв, какъвто си и ти. Честит Рожден ден!

Благодаря ти, че си специален приятел за мен – напълно забавен, напълно луд (като мен) и напълно грижовен. Носи най-ярката своя усмивка и нека започнем парти за рожден ден!

Пожелания за рождения ден на любимата

Пожеланието ми за рождения ти ден е да продължиш да обичаш живота и никога да не спираш да мечтаеш. Нека красотата и щастието те обграждат, не само в специалния ти ден, но и винаги.

Не всеки има достатъчно късмет да има толкова специален човек като теб в живота си … Аз съм един от малкото късметлии!

Не знаеш колко съм щастлив да отпразнувам рождения ти ден, от момента, в който се събрахме, си помислих, че моменти като тези служат за да ти кажа, че каквото и да се случи в бъдеще, днес съм много щастлив да си до мен. Най-добри пожелания за радостен ден, изпълнен с любов и смях. Честит Рожден ден.

Честит рожден ден, сладурче, нека всички твои мечти се сбъднат и в този ден на щастие изпращам любовта си към теб.

Оценка: 4.7 от 15 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top