Рожден ден на сватове – картички и пожелания

Картички за рожден ден на сватове – свекър, свекърва, тъст и тъща

Картички за рожден ден на свекърва онлайн     Картички за рожден ден на тъст онлайн     Картички за рожден ден на тъща онлайн     Картички за рожден ден на свекър онлайн    Картички с Рожден ден свекърва поздрави     Картички с Рожден ден свекър     Пожелание за рожден ден на свекърва онлайн     Рожден ден свекър поздравителни картички      Рожден ден на свекърва     Рожден ден свекърва оригинални картички

 

Пожелания за рожден ден на свекърва, свекър, тъща и тъст

Скъпи, скъпи сватове, безкрайно се радвам. Ние с вас сме като братя, все пак сме сватове. Вашето пристигане за жена ми и за мен е като почивен ден за сърцето! Да седнем заедно рамо до рамо и да се поздравим за хубавия празник!

Честит празник, скъпи сватове! Желаем ви здраве, любов и щастие! Бъдете радостни и благословени в този важен и скъп ден.

Честит празник, сватове! Вие сте ръкоположени като за такива. В края на краищата две семейства се обединиха – днес този брак е сключен. Син и дъщеря завинаги се обединиха. Намерихте нови приятели със сигурност.

Поздравяваме ви, сватове, на нашия весел празник! Готови сме да ви прегърнем. В края на краищата вие вече сте баща и майка и за нашата любима дъщеря! Вашият син вече е станал наш. Той е прекрасен! Нека се веселим, защото се превърнахме в едно семейство!

 

ЧРД на най-близките роднини

Всяка влюбена девойка, която сключи брак, получава бонус – четири броя възрастни, които всъщност са родителите на младата двойка. Те помежду си се наричат сватове и като всеки човек на тази земя – празнуват рожден ден.

Рожден ден на свекърва

Рождения ден на свекървата е на особена почит, особено заради взаимоотношенията по оста свекърва-снаха. В този ред на мисли младото момиче се опитва да спечели и сърцето на майката на своя съпруг и да й докаже, че е подходяща за негова жена.

Оригиналната картичка с хубаво пожелание за рождения ден на тази жена трябва да бъде поднесена с огромна обич, старание и по-възможност с елемент на изненада. Именно затова е добре да се обърне сериозно внимание на този жест и да не се пропуска като част от оформлението на по-големия подарък.

Рожден ден на свекър

Свекърът празнува рожден ден като всеки мъж – спокойно, лежерно и въобще няма нужда от огромното старание, което младата девойка обръща на неговата съпруга и нейна мащеха. Все пак свекърът обича да бъде почитан подобаващо и е добре да му поднесете практичен подарък и хубави емоции.

Рожден ден на тъща

Тъщата е майката на съпругата на младия мъж в новосъздаденото семейство. Тя също обича подаръци, изненади, да вкуси от насладата на своя празник, като бъде изненадана с подходяща картичка за рожден ден на жена.

Въпреки че тя е по-благосклонна към зет си, той не бива да неглижира този празник, за да не си навлече нейното неодобрение. Постарайте се да внесете нужната доза приятни емоции с елемент на изненада, за да получите още по-голямо одобрение от този човек.

Рожден ден на тъст

Тъстът празнува рожден ден почти по същия начин, както го празнува и свекъра – в спокойна атмосфера, на маса, с приятели, празнувайки. И той е човек, който не го вълнуват особено подаръците, а хубавата компания. Все пак се постарайте да му купите подарък, който да оцени подобаващо, а не да е поредния безмислен сувенир.

Връщане в началото на страницата