Пожелания за рожден ден на свекър, свекърва, тъст и тъща

Пожелания за рожден ден на свекърва, свекър, тъст, тъща

Рожденият ден на свекървата и свекъра е повод за изпъкване на всяка снаха. От другата страна е зетя – той трябва да отбележи подобаващо този празник на тъста и тъщата.

Бъдете креативни и изпратете подходящо християнско пожелание за рожден ден или изненадайте празнуващия с оригинална и персонализирана картичка.

Пожелания за рожден ден на сватове

Скъпи, скъпи сватове, безкрайно се радвам. Ние с вас сме като братя, все пак сме сватове. Вашето пристигане за жена ми и за мен е като почивен ден за сърцето! Да седнем заедно рамо до рамо и да се поздравим за хубавия празник!

Честит празник, скъпи сватове! Желаем ви здраве, любов и щастие! Бъдете радостни и благословени в този важен и скъп ден.

Честит празник, сватове! Вие сте ръкоположени като за такива. В края на краищата две семейства се обединиха – днес този брак е сключен. Син и дъщеря завинаги се обединиха. Намерихте нови приятели със сигурност.

Поздравяваме ви, сватове, на нашия весел празник! Готови сме да ви прегърнем. В края на краищата вие вече сте баща и майка и за нашата любима дъщеря! Вашият син вече е станал наш. Той е прекрасен! Нека се веселим, защото се превърнахме в едно семейство!

• Вижте и това ⇒ Картички за рожден ден на роднини

Пожелания за рожден ден на свекърва

С пожелание за много честит рожден ден на най-невероятната свекърва на света. Нека денят ти бъде изпълнен с цялата любов и радост, която заслужаваш, и нека предстоящата година ти донесе много щастие и успех.

Честит рожден ден на моята прекрасна свекърва! Твоята доброта, любов и напътствия оказаха толкова положително влияние върху живота ми и аз съм ти наистина благодарна. Нека твоя специален ден бъде изпълнен с всички неща, които обичаш, и нека предстоящата година бъде изпълнена с благословия.

Пожелавам страхотен рожден ден на жената, която отгледа любовта на живота ми. Ти си невероятна майка, баба и приятел и аз се чувствам щастлива, че съм част от семейството ти. Нека денят ти бъде изпълнен с всички неща, които ти носят щастие, и нека знаеш колко много те обичаме и ценим.

Честит рожден ден на моята любима свекърва. Ти си лепилото, което държи нашето семейство заедно и всички ние сме благословени да те имаме в живота си. Нека твоя рожден ден бъде изпълнен с цялата любов и радост, които носиш на другите, и нека предстоящата година бъде изпълнена с много радост.

В твоя специален ден искам да изразя своята благодарност за цялата любов и подкрепа, която ми даде от деня, в който се ожених за твоя син. Твоята доброта и щедрост ме накараха да се почувствам като част от твоето семейство и съм наистина благословена да те имам за моя свекърва. Честит Рожден ден!

Пожелания за рожден ден на свекър

Честит рожден ден на моя прекрасен свекър! Ти си толкова важна фигура в нашето семейство и аз съм благодарен за цялата любов и напътствия, които ни даваш. Нека денят ти бъде изпълнен с радост и празник, а предстоящата година да ти донесе много щастие и успехи.

Пожелавам честит рожден ден на човека, който винаги ме е третирал като част от собственото си семейство. Твоята доброта, хумор и мъдрост оказаха такова влияние върху живота ми и за мен е чест да бъда ваша снаха. Нека денят ти бъде изпълнен с всички неща, които обичаш, и нека следващата година бъде изпълнена с щастие.

В твоя специален ден искам да ти благодаря, че си толкова невероятен свекър. Твоята непоколебима подкрепа, щедрост и любов промениха живота ми и аз съм ти благодарна всеки ден. Честит Рожден ден!

Честит рожден ден на човека, който е отгледал такъв невероятен човек като съпруга ми. Твоята любов и напътствия ги оформиха в невероятния партньор, който е днес, и аз съм благодарна за присъствието ти в живота ни. Нека денят ти бъде изпълнен с цялата любов и радост, които заслужавате, и нека следващата година бъде изпълнена с много изненади.

Пожелавам честит рожден ден на свекъра, който винаги поставя семейството на първо място. Твоята отдаденост към вашите близки е вдъхновение за всички нас и ние сме благословени да ви имаме в живота си. Нека твоя специален ден бъде изпълнен с всички неща, които обичаш, а предстоящата година да е изпълнена със здраве и щастие.

Пожелания за рожден ден на тъща

Пожелавам честит рожден ден на жената, която ме научи какво е семейството, любовта и живота. Ти си вдъхновение за всички нас и ние всички сме благодарни за твоята мъдрост, хумор и състрадание. Нека денят ти бъде изпълнен с всички неща, които те правят щастлива, и нека следващата година бъде изпълнена с много усмивки.

Честит рожден ден на моята невероятна тъща! Вие сте олицетворение на грация, сила и красота и за мен е чест да те познавам. Нека денят ти е изпълнен с всичко, което ти носи радост, а предстоящата ти година да е изпълнена със здраве, щастие и успех.

В твоя специален ден искам да ти благодаря, че си толкова невероятна тъща. Твоята непоколебима любов и подкрепа направиха такава разлика в живота ми и аз съм ви благодарен всеки ден. Нека вашият рожден ден бъде изпълнен с всички неща, които обичате, и нека следващата година бъде изпълнена с много благословии.

Пожелавам много честит рожден ден на жената, която ме прие в семейството си с отворени обятия. Твоята доброта и щедрост ме накараха да се чувствам толкова обичана и съм благословен да те имам за моя тъща. Нека денят ти бъде изпълнен с всички неща, които ти носят щастие, и нека предстоящата година бъде изпълнена с радост и успех.

Честит рожден ден на жената, която е отгледала такъв невероятен човек като съпругата ми. Твоята любов и напътствия ги оформиха в невероятния партньор, който е днес, и аз съм благодарен за присъствието ти в живота ни. Нека твоя рожден ден бъде изпълнен с цялата любов и радост, които заслужавате, и нека следващата година бъде изпълнена с благословия.

Пожелания за рожден ден на тъст

Честит рожден ден на човека, който винаги е бил източник на сила и подкрепа за нашето семейство. Твоята мъдрост, хумор и щедрост промениха живота на всички ни и ние сме благодарни. Нека денят ти бъде изпълнен с всички неща, които ти носят радост. Нека следващата година бъде изпълнена с много приятни изненади.

Пожелавам честит рожден ден на човека, който ме прие в семейството си с отворени обятия. Твоята доброта и приемане ме накараха да се чувствам толкова обичан и съм благословен да те имам за мой тъст. Нека денят ти бъде изпълнен с всички неща, които ти носят щастие!

В твоя специален ден искам да изразя своята благодарност за цялата любов и подкрепа, която ми даде от деня, в който се ожених за вашата дъщеря. Твоята доброта и щедрост ме накараха да се почувствам като част от вашето семейство и съм наистина благословен да те имам за мой тъст. Честит Рожден ден!

Честит рожден ден на човека, който винаги знае как да ни разсмее и носи толкова много радост в живота ни. Твоят хумор и положителен възглед за живота са заразителни и ние сме щастливи, че си част от нашето семейство. Честит рожден ден!

Честит рожден ден на мъжа, който ми стана втори баща. Твоята мъдрост, напътствия и любов промениха живота ми и аз съм благодарен за всичко, което правиш. Нека денят ти бъде изпълнен с цялата любов и радост, която заслужаваш, а предстоящата година да е изпълнена със здраве, щастие и успех.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top