Рожден ден на жена – пожелания и картички

Картички за рожден ден на жени

Картички за рожден ден на жена онлайн

 

Пожелания за рожден ден на жена

Скъпа приятелко, рожденият ти ден отново почука на вратата. И Боже мой, ще го отпразнуваме така, сякаш няма повече дни за живот. Нека се възползваме максимално.

Благодарен съм да имам жена като теб в живота си. Честит рожден ден и трябва да кажа, всеки миг, прекаран с теб, е свещен.

Пожелавам щастлив и благословен рожден ден на най-прекрасната жена, която някога съм познавал. Благодаря ти, че си ми приятелка и си до мен през всичките тези години.

Има една поговорка, че твърде много от всичко е лошо. Но те не са те срещали. Твърде много от теб е прекрасно. Честит рожден ден на най-красивата жена на света.

Честит рожден ден на най-красивата и обичаща жена, която някога съм познавал. Днес е твоят специален ден и моето желание за теб е всичките ти мечти да се сбъднат.

Надявам се да имаш щастлив рожден ден, изпълнен със сладки изненади. Няма жена, която да го заслужава повече от теб.

Ти си невероятна, любяща и прекрасна жена. Твоето мило сърце знае как да се грижи за хората и ти винаги си там за всеки, който се нуждае от него.

Честит рожден ден на най-красивото цвете в целия свят. Без значение какво се случва, винаги изглеждаш млада и красива. Не знам как го правиш. Но аз го оценявам.

Днес е твоят специален ден. Просто се погледни в огледалото и ще видиш красива жена с усмивка за милиони. Благословия за теб.

Надявам се, че този рожден ден носи това, което сърцето ти най-много желае. Заслужаваш го, тъй като си наистина забележителна жена. Надявам се това, което желаеш, да бъде твое завинаги.

Срещата с теб беше благословия. Ти си винаги в съзнанието ми и завинаги в сърцето ми. Днес искам да пожелая много честит рожден ден на моята кралица.

Надявам се, че винаги ще останеш благословена и в добро здраве. Ти си разкошна жена и си моята разкошна жена. Продължавай да се усмихваш и Бог ще изпълни желанията ти.

Честит рожден ден на най-страхотната жена в света. Знам, че чакаше този ден толкова дълго и той най-накрая дойде. И така, нека направим специално тържество, нали?

Честит рожден ден на най-красивата жена на света. Искрено искам твоите мечти да се сбъднат, дори и най-малките.

Удивителна усмивка, силен характер, любвеобилна, уважителна и забележителна жена. Това си ти. Знаеш как да направиш нещо добро от лоша ситуация. И това е нещо рядко. Честит Рожден ден.

Щастлив съм да отпразнувам този специален ден с една от най-разбиращите жени, които познавам. Смирена си, но си страхотна. Наслади се на този сладък ден.

Дай ми ръцете си и никога няма да те пусна. Твоето присъствие ме отвежда в рая и не мога да опиша чувството. Ти си любовта на живота ми, тази прекрасна жена, която се среща само веднъж в живота.

Винаги си била тук, за да предложиш подкрепата си. И за това искам да честитя рождения ден на една забележителна жена. Днес е твоят специален ден и аз изпращам молитвата си за теб.

Този специален ден ще бъде запомнящ се и незабравим. Надявам се денят ти да е изпълнен с радост, смях, щастие, любов и всичко, което една жена заслужава.

Твоята зашеметяваща усмивка носи слънце в моя свят. Ти си най-щастливата жена, която познавам, и съм благодарен за радостните и весели моменти с теб.

Искам да честитя рождения ден на най-красивата жена. На която пожелавам много любов, здраве, щастие, страст и сила. Ще ти трябва всичко това.

Изпращам най-сърдечните пожелания към най-великата жена в света. Ти наистина си светът за мен и аз се чувствам благословен да те имам в живота си. Тук се надявам да имаш невероятен рожден ден. И се надявам да допринеса за това.

Нито една жена не означава повече за мен от теб. Думите не могат да опишат колко си специална. Никоя жена не може да се сравни с теб, дори някои от най-великите в историята на човечеството.

Честит рожден ден мила - картичка

Връщане в началото на страницата

Харесай страницата на PozdraviMe.com и можеш да участваш в конкурс с награди!