Рожден ден на жена – пожелания и картички

Всеки един рожден на жена е възможност за създаване на приятен спомен, който не бива да се изпуска с лека ръка. Независимо дали сте дама или господин, изненадайте приятно рожденичката и то по начин, по който непременно ще бъде оценен от нея.

Забавни картички за рожден ден на жени

На тази страница ще откриете оригинални картички за рожден ден на жена, които ще я накарат да се усмихне и да се почувства по-щастлива. Зарадвайте женското сърце с една страхотна картичка за ЧРД на жена.

 

Картички за рожден ден на жена онлайн     Картички за рожден ден на жена - ЧРД     Честит рожден ден мила - картичка     Пожелания за рожден ден за жена

 

Пожелания за рожден ден на жена

Скъпа приятелко, рожденият ти ден отново почука на вратата. И Боже мой, ще го отпразнуваме така, сякаш няма повече дни за живот. Нека се възползваме максимално.

Благодарен съм да имам жена като теб в живота си. Честит рожден ден и трябва да кажа, всеки миг, прекаран с теб, е свещен.

Пожелавам щастлив и благословен рожден ден на най-прекрасната жена, която някога съм познавал. Благодаря ти, че си ми приятелка и си до мен през всичките тези години.

Има една поговорка, че твърде много от всичко е лошо. Но те не са те срещали. Твърде много от теб е прекрасно. Честит рожден ден на най-красивата жена на света.

Честит рожден ден на най-красивата и обичаща жена, която някога съм познавал. Днес е твоят специален ден и моето желание за теб е всичките ти мечти да се сбъднат.

Надявам се да имаш щастлив рожден ден, изпълнен със сладки изненади. Няма жена, която да го заслужава повече от теб.

Ти си невероятна, любяща и прекрасна жена. Твоето мило сърце знае как да се грижи за хората и ти винаги си там за всеки, който се нуждае от него.

Честит рожден ден на най-красивото цвете в целия свят. Без значение какво се случва, винаги изглеждаш млада и красива. Не знам как го правиш. Но аз го оценявам.

Днес е твоят специален ден. Просто се погледни в огледалото и ще видиш красива жена с усмивка за милиони. Благословия за теб.

Надявам се, че този рожден ден носи това, което сърцето ти най-много желае. Заслужаваш го, тъй като си наистина забележителна жена. Надявам се това, което желаеш, да бъде твое завинаги.

Срещата с теб беше благословия. Ти си винаги в съзнанието ми и завинаги в сърцето ми. Днес искам да пожелая много честит рожден ден на моята кралица.

Надявам се, че винаги ще останеш благословена и в добро здраве. Ти си разкошна жена и си моята разкошна жена. Продължавай да се усмихваш и Бог ще изпълни желанията ти.

Честит рожден ден на най-страхотната жена в света. Знам, че чакаше този ден толкова дълго и той най-накрая дойде. И така, нека направим специално тържество, нали?

Честит рожден ден на най-красивата жена на света. Искрено искам твоите мечти да се сбъднат, дори и най-малките.

Удивителна усмивка, силен характер, любвеобилна, уважителна и забележителна жена. Това си ти. Знаеш как да направиш нещо добро от лоша ситуация. И това е нещо рядко. Честит Рожден ден.

Щастлив съм да отпразнувам този специален ден с една от най-разбиращите жени, които познавам. Смирена си, но си страхотна. Наслади се на този сладък ден.

Дай ми ръцете си и никога няма да те пусна. Твоето присъствие ме отвежда в рая и не мога да опиша чувството. Ти си любовта на живота ми, тази прекрасна жена, която се среща само веднъж в живота.

Винаги си била тук, за да предложиш подкрепата си. И за това искам да честитя рождения ден на една забележителна жена. Днес е твоят специален ден и аз изпращам молитвата си за теб.

Този специален ден ще бъде запомнящ се и незабравим. Надявам се денят ти да е изпълнен с радост, смях, щастие, любов и всичко, което една жена заслужава.

Твоята зашеметяваща усмивка носи слънце в моя свят. Ти си най-щастливата жена, която познавам, и съм благодарен за радостните и весели моменти с теб.

Искам да честитя рождения ден на най-красивата жена. На която пожелавам много любов, здраве, щастие, страст и сила. Ще ти трябва всичко това.

Изпращам най-сърдечните пожелания към най-великата жена в света. Ти наистина си светът за мен и аз се чувствам благословен да те имам в живота си. Тук се надявам да имаш невероятен рожден ден. И се надявам да допринеса за това.

Нито една жена не означава повече за мен от теб. Думите не могат да опишат колко си специална. Никоя жена не може да се сравни с теб, дори някои от най-великите в историята на човечеството.

 

Честит рожден ден на жена

Рождения ден на жените е свят празник и смятаме, че всички мъже са наясно това. На този ден трябва повече от всякога да покажете на женското същество до вас колко много го обичате, уважавате и държите на него.

Най-важният съвет към силния пол е, че за разлика от рождения ден на мъжа, жената изисква цялостно внимание и обгрижване. Наистина трябва да се постараете на този ден, макар че това по презумция е валидно и за всички останали дни през годината.

Женския празник на 8 март е съвсем дребен на фона на този празничен ден. Затова нека от сутринта да започнем с ухажването на половинката си чрез поднасяне на приказна закуска в леглото или да зарадваме порасналата си сестричка с така желания от нея подарък.

Няма особено значение дали празнува съпругата ви, гаджето ли има рожден ден, сестрата, братовчедката, съеседката, колежката в работата – има значение по какъв начин ще зарадвате тази жена на нейния празник. Не забравяйте, че всички дами обичат да празнуват своя рожден ден и желаят на него да изглеждат като приказни принцеси!

Оригинални поздрави за празнуващи жени

Организирането на купон или таен празник на жена задължително включва подходящи напитки, вкусна храна и присъствие на любими хора. Но може би още нещо, на което си заслужава да обърнете достатъчно сериозно внимание, е поднасяте на подходящи поздрави.

Изпращането на уникална персонализирана картичка за рождения ден на жена е абсолютно задължително. Изключително важно е посланието в нея да бъде ръчно написано пожелание и ако тя е вашата любима – задължително й дайте да разбере колко много я обичате.

Поднасянето на подходящ подарък е непо-малко важно, особено ако празнуващата жена е ценна във вашия живот. Задължително трябва да сте я опознали и да знаете от какво има нужда или какво ще я изненада наистина приятно. Особено ако сте от онези мъже, които в най-добрия случай подаряват една роза през годината…

Искрени поздравления за празника на рожденничка

Не по-малко вълнуващо за отбелязване е поднасянето на поздравленията по случай рождения ден да бъде атрактивно, с уникални емоции и в центъра на вниманието да е точно онова, за което си мечтае дамата.

Ако успеете да пресъздадете тази вълшебност и приказност за ЧРД на жена, почти сигурно че ще получите солидна отплата за своето старание. В крайна сметка трябва да сте наясно, че всеки обича да бъде поглезен, да почувства любов и щастие и понякога дори дребен жест на внимание се оценява много повече от солиден и скъп подарък.

В случай че рождения ден се пада в почивен ден през годината, не бива да омаловажавате този факт, тъй като колежката в офиса ще се зарадва, че сте се сетили за нея и й звъните или изпращате съобщение по случай празника й. Пък и не забравяйте, че така или иначе тя ще ви донесе почерпка в първия работен ден.

Ако попаднете в момент, в който вашата съпруга празнува рожден ден, но сте далеч от нея, не пропускайте да й организирате подходяща изненада. Все пак това е жената, която е до вас и с която сте се обрекли на вечен живот. Понякога телефонното обаждане с мили думи може да не е напълно достатъчно и дамата да има нужда и от още нещо, за да се почувства все още желана от вас.

Независимо каква е ситуацията и коя жена има рожден ден, направете така че да покажете съпричастност и да поднесете възможно най-искрени пожелания за рожден ден на тази дама. Бъдете искрени и покажете уважение в този момент. Това е най-малкото, което може да направите, нали така?!

Връщане в началото на страницата