Рожден ден на жена

Всеки един рожден на жена е възможност за създаване на приятен спомен, който не бива да се изпуска с лека ръка. Независимо дали сте дама или господин, изненадайте приятно рожденичката и то по начин, по който непременно ще бъде оценен от нея.

Забавни картички за рожден ден на жени

На тази страница ще откриете оригинални картички за рожден ден на жена, които ще я накарат да се усмихне и да се почувства по-щастлива. Зарадвайте женското сърце с една страхотна картичка за ЧРД на жена.

 

Картички за рожден ден на жена онлайн     Картички за рожден ден на жена - ЧРД     Честит рожден ден мила - картичка     Пожелания за рожден ден за жена     Пожелание за рожден ден за жена онлайн     Пожелания за рожден ден за жена в интернет     Картички с Пожелания за рожден ден за жени     Картички с Рожден ден на жена     Честит рожден ден на жена онлайн     Картичка за рожден ден на жена с послание     Картичка за рожден ден на жената     Нова Картичка за рожден ден на жената     Нови Картички за рожден ден на жена     Картички за рожден ден жена онлайн

 

Пожелания за рожден ден на жена

Скъпа приятелко, рожденият ти ден отново почука на вратата. И Боже мой, ще го отпразнуваме така, сякаш няма повече дни за живот. Нека се възползваме максимално.

Благодарен съм да имам жена като теб в живота си. Честит рожден ден и трябва да кажа, всеки миг, прекаран с теб, е свещен.

Пожелавам щастлив и благословен рожден ден на най-прекрасната жена, която някога съм познавал. Благодаря ти, че си ми приятелка и си до мен през всичките тези години.

Има една поговорка, че твърде много от всичко е лошо. Но те не са те срещали. Твърде много от теб е прекрасно. Честит рожден ден на най-красивата жена на света.

Честит рожден ден на най-красивата и обичаща жена, която някога съм познавал. Днес е твоят специален ден и моето желание за теб е всичките ти мечти да се сбъднат.

Надявам се да имаш щастлив рожден ден, изпълнен със сладки изненади. Няма жена, която да го заслужава повече от теб.

Ти си невероятна, любяща и прекрасна жена. Твоето мило сърце знае как да се грижи за хората и ти винаги си там за всеки, който се нуждае от него.

Честит рожден ден на най-красивото цвете в целия свят. Без значение какво се случва, винаги изглеждаш млада и красива. Не знам как го правиш. Но аз го оценявам.

Днес е твоят специален ден. Просто се погледни в огледалото и ще видиш красива жена с усмивка за милиони. Благословия за теб.

Надявам се, че този рожден ден носи това, което сърцето ти най-много желае. Заслужаваш го, тъй като си наистина забележителна жена. Надявам се това, което желаеш, да бъде твое завинаги.

Срещата с теб беше благословия. Ти си винаги в съзнанието ми и завинаги в сърцето ми. Днес искам да пожелая много честит рожден ден на моята кралица.

Надявам се, че винаги ще останеш благословена и в добро здраве. Ти си разкошна жена и си моята разкошна жена. Продължавай да се усмихваш и Бог ще изпълни желанията ти.

Честит рожден ден на най-страхотната жена в света. Знам, че чакаше този ден толкова дълго и той най-накрая дойде. И така, нека направим специално тържество, нали?

Честит рожден ден на най-красивата жена на света. Искрено искам твоите мечти да се сбъднат, дори и най-малките.

Удивителна усмивка, силен характер, любвеобилна, уважителна и забележителна жена. Това си ти. Знаеш как да направиш нещо добро от лоша ситуация. И това е нещо рядко. Честит Рожден ден.

Щастлив съм да отпразнувам този специален ден с една от най-разбиращите жени, които познавам. Смирена си, но си страхотна. Наслади се на този сладък ден.

Дай ми ръцете си и никога няма да те пусна. Твоето присъствие ме отвежда в рая и не мога да опиша чувството. Ти си любовта на живота ми, тази прекрасна жена, която се среща само веднъж в живота.

Винаги си била тук, за да предложиш подкрепата си. И за това искам да честитя рождения ден на една забележителна жена. Днес е твоят специален ден и аз изпращам молитвата си за теб.

Този специален ден ще бъде запомнящ се и незабравим. Надявам се денят ти да е изпълнен с радост, смях, щастие, любов и всичко, което една жена заслужава.

Твоята зашеметяваща усмивка носи слънце в моя свят. Ти си най-щастливата жена, която познавам, и съм благодарен за радостните и весели моменти с теб.

Искам да честитя рождения ден на най-красивата жена. На която пожелавам много любов, здраве, щастие, страст и сила. Ще ти трябва всичко това.

Изпращам най-сърдечните пожелания към най-великата жена в света. Ти наистина си светът за мен и аз се чувствам благословен да те имам в живота си. Тук се надявам да имаш невероятен рожден ден. И се надявам да допринеса за това.

Нито една жена не означава повече за мен от теб. Думите не могат да опишат колко си специална. Никоя жена не може да се сравни с теб, дори някои от най-великите в историята на човечеството.

 

Честит рожден ден на жена

Рождения ден на жените е свят празник и смятаме, че всички мъже са наясно това. На този ден трябва повече от всякога да покажете на женското същество до вас колко много го обичате, уважавате и държите на него.

Най-важният съвет към силния пол е, че за разлика от рождения ден на мъжа, жената изисква цялостно внимание и обгрижване. Наистина трябва да се постараете на този ден, макар че това по презумция е валидно и за всички останали дни през годината.

Женския празник на 8 март е съвсем дребен на фона на този празничен ден. Затова нека от сутринта да започнем с ухажването на половинката си чрез поднасяне на приказна закуска в леглото или да зарадваме порасналата си сестричка с така желания от нея подарък.

Няма особено значение дали празнува съпругата ви, гаджето ли има рожден ден, сестрата, братовчедката, съеседката, колежката в работата – има значение по какъв начин ще зарадвате тази жена на нейния празник. Не забравяйте, че всички дами обичат да празнуват своя рожден ден и желаят на него да изглеждат като приказни принцеси!

Оригинални поздрави за празнуващи жени

Организирането на купон или таен празник на жена задължително включва подходящи напитки, вкусна храна и присъствие на любими хора. Но може би още нещо, на което си заслужава да обърнете достатъчно сериозно внимание, е поднасяте на подходящи поздрави.

Изпращането на уникална персонализирана картичка за рождения ден на жена е абсолютно задължително. Изключително важно е посланието в нея да бъде ръчно написано пожелание и ако тя е вашата любима – задължително й дайте да разбере колко много я обичате.

Поднасянето на подходящ подарък е непо-малко важно, особено ако празнуващата жена е ценна във вашия живот. Задължително трябва да сте я опознали и да знаете от какво има нужда или какво ще я изненада наистина приятно. Особено ако сте от онези мъже, които в най-добрия случай подаряват една роза през годината…

Искрени поздравления за празника на рожденничка

Не по-малко вълнуващо за отбелязване е поднасянето на поздравленията по случай рождения ден да бъде атрактивно, с уникални емоции и в центъра на вниманието да е точно онова, за което си мечтае дамата.

Ако успеете да пресъздадете тази вълшебност и приказност за ЧРД на жена, почти сигурно че ще получите солидна отплата за своето старание. В крайна сметка трябва да сте наясно, че всеки обича да бъде поглезен, да почувства любов и щастие и понякога дори дребен жест на внимание се оценява много повече от солиден и скъп подарък.

В случай че рождения ден се пада в почивен ден през годината, не бива да омаловажавате този факт, тъй като колежката в офиса ще се зарадва, че сте се сетили за нея и й звъните или изпращате съобщение по случай празника й. Пък и не забравяйте, че така или иначе тя ще ви донесе почерпка в първия работен ден.

Ако попаднете в момент, в който вашата съпруга празнува рожден ден, но сте далеч от нея, не пропускайте да й организирате подходяща изненада. Все пак това е жената, която е до вас и с която сте се обрекли на вечен живот. Понякога телефонното обаждане с мили думи може да не е напълно достатъчно и дамата да има нужда и от още нещо, за да се почувства все още желана от вас.

Независимо каква е ситуацията и коя жена има рожден ден, направете така че да покажете съпричастност и да поднесете възможно най-искрени пожелания за рожден ден на тази дама. Бъдете искрени и покажете уважение в този момент. Това е най-малкото, което може да направите, нали така?!

5/5 - 7 гласа
Връщане в началото на страницата