Пожелания за ЧРД на жените

Пожелания за рожден ден на жена

Рожденият ден на жената няма как да премине без подходящо стилно пожелание за честит рожден ден. С помощта на добрият подбор на някой от поздравите на тази страница, ще можете да се отличите и да бъдете запомнени!

Оригинални пожелания за рожден ден за жена

Скъпа приятелко, рожденият ти ден отново почука на вратата. И Боже мой, ще го отпразнуваме така, сякаш няма повече дни за живот. Нека се възползваме максимално. Честит Рожден ден миличка!

Благодарен съм да имам жена като теб в живота си. Честит рожден ден и трябва да кажа, всеки миг, прекаран с теб, е свещен.

Пожелавам щастлив и благословен рожден ден на най-прекрасната жена, която някога съм познавал. Благодаря ти, че си ми приятелка и си до мен през всичките тези години.

Има една поговорка, че твърде много от всичко е лошо. Но те не са те срещали. Твърде много от теб е прекрасно. Честит рожден ден на най-красивата жена на света. Честит Рожден ден миличка!

Честит рожден ден на най-красивата и обичаща жена, която някога съм познавал. Днес е твоят специален ден и моето желание за теб е всичките ти мечти да се сбъднат.

Надявам се да имаш щастлив рожден ден, изпълнен със сладки изненади. Няма жена, която да го заслужава повече от теб. Честит рожден ден прекрасна!

Ти си невероятна, любяща и прекрасна жена. Твоето мило сърце знае как да се грижи за хората и ти винаги си там за всеки, който се нуждае от него.

Честит рожден ден на най-красивото цвете в целия свят. Без значение какво се случва, винаги изглеждаш млада и красива. Не знам как го правиш. Но аз го оценявам.

Днес е твоят специален ден. Просто се погледни в огледалото и ще видиш красива жена с усмивка за милиони. Благословия за теб.

Надявам се, че този рожден ден носи това, което сърцето ти най-много желае. Заслужаваш го, тъй като си наистина забележителна жена. Надявам се това, което желаеш, да бъде твое завинаги. Честит Рожден ден миличка!

Щастлив съм да отпразнувам този специален ден с една от най-разбиращите жени, които познавам. Смирена си, но си страхотна. Наслади се на този сладък ден.

Дай ми ръцете си и никога няма да те пусна. Твоето присъствие ме отвежда в рая и не мога да опиша чувството. Ти си любовта на живота ми, тази прекрасна жена, която се среща само веднъж в живота.

Винаги си била тук, за да предложиш подкрепата си. И за това искам да честитя рождения ден на една забележителна жена. Днес е твоят специален ден и аз изпращам молитвата си за теб.

• Вижте и това ⇒ Забавни картички за рожден ден на жена

Честит рожден ден жени

Този специален ден ще бъде запомнящ се и незабравим. Надявам се денят ти да е изпълнен с радост, смях, щастие, любов и всичко, което една жена заслужава.

Твоята зашеметяваща усмивка носи слънце в моя свят. Ти си най-щастливата жена, която познавам, и съм благодарен за радостните и весели моменти с теб. Честит рожден ден прекрасна!

Искам да честитя рождения ден на най-красивата жена. На която пожелавам много любов, здраве, щастие, страст и сила. Ще ти трябва всичко това. Честит рожден ден мила!

Изпращам най-сърдечните пожелания към най-великата жена в света. Ти наистина си светът за мен и аз се чувствам благословен да те имам в живота си. Тук се надявам да имаш невероятен рожден ден. И се надявам да допринеса за това.

Нито една жена не означава повече за мен от теб. Думите не могат да опишат колко си специална. Никоя жена не може да се сравни с теб, дори някои от най-великите в историята на човечеството.

Поздравления за рожден ден на жена

Срещата с теб беше благословия. Ти си винаги в съзнанието ми и завинаги в сърцето ми. Днес искам да пожелая много честит рожден ден на моята кралица. Честит рожден ден прекрасна!

Надявам се, че винаги ще останеш благословена и в добро здраве. Ти си разкошна жена и си моята разкошна жена. Продължавай да се усмихваш и Бог ще изпълни желанията ти.

Честит рожден ден на най-страхотната жена в света. Знам, че чакаше този ден толкова дълго и той най-накрая дойде. И така, нека направим специално тържество, нали?

Честит рожден ден на най-красивата жена на света. Искрено искам твоите мечти да се сбъднат, дори и най-малките.

Удивителна усмивка, силен характер, любвеобилна, уважителна и забележителна жена. Това си ти. Знаеш как да направиш нещо добро от лоша ситуация. И това е нещо рядко. Честит Рожден ден мила.

Музикални поздрави за рождения ден на жена

Веселин Маринов – Рожден Ден

Илиян – Честит Рожден Ден

Роси Кирилова – Честит Рожден Ден

Оценка: 5 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top