Биляна картички с пожелания

Биляна – име, значение, имен ден

Биляна картички с пожелания

Биляна – точна справка за носителя на това име, през кой месец празнува имен ден и по какъв начин можете да направите хубава изненада.

Значение на името Биляна

Още като дете Биляна е свита и срамежлива. Не държи да е център на вниманието, чуждо й е желанието да се налага, да прави на инат и да се сърди. Напротив, старае се да угоди на всички около нея, послушна е и е възприемчива.

Много любознателна, обича да си създава свои занимания и това я увлича. Благия си характер запазва и когато порасне. Сякаш по природа е алтруист. Държи на семейството си повече от всичко останало, предана е към приятелите си. Непоправима романтичка и мечтателка.

Жената Биляна убедено вярва в истинската любов. Впечатляват я мъже, които се отличават с доброта и безупречно възпитание. Вниманието й ще задържи само мъж, който е истински кавалер. Биляна вярва, че призванието й е да бъде примерна съпруга и майка.

Не я блазнят професионални успехи, няма да се втурне да прави кариера, по-важно за нея е да изгради здраво семейство. Идеален партньор за нея ще бъде мъж с името Евлоги.

Кога има имен ден Биляна

Биляна има празник – имен ден на Цветница. Този празник е от подвижните, затова се празнува 7 дни преди Великден всяка година. Допустимо е наименованието да получи поздравления за имен ден и на още една дата през годината, защото постоянно се честват нови православни празници, за които става така че някои имена на личности имат в два или повече дни в годината имен ден.

Картички и пожелания за Биляна

В случай че желаете да изпратите поздравления за празненството на своя роднина, можете да го направите с оригинална поздравителна картичка за имен ден от PozdraviMe.com. Друга възможност е да изпратите на празнуващия човек имейл с уникални поздравления, което да го уцели право в чувствата. При този начин ще изкажете вашите приятелски чувства и ще покажете, че уважавате тази особа.

Оценка: 4.6 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top