Бойко и Бойка - произход на името

Бойко / Бойка – име, значение, имен ден

Бойко и Бойка - произход на името

Бойко / Бойка – точна справка за името, през кой месец празнува имен ден и по какъв начин бихте могли да направите изненада.

Значение на името Бойко / Бойка

Хората, носещи името Бойко и Бойка, са големи индивидуалисти. Няма цел, която да си поставят и до която да не достигнат. Без значение колко време или усилия ще им отнеме. Те успяват. Печелят лесно доверието на хората и се отличават със собствен стил – за обличане, за общуване, за изразяване.

Непримирими са към неуспехите си, не са свикнали да правят компромиси и да грешат в преценките си. Имат силна интуиция, знаят това и често се уповават на нея. Не допускат много хората до личното си пространство, любезни са, но в същото време дистанцирани. Добри са, но не на всяка цена желаят да се представят като примерни самаряни.

Търсят предварително смисъл във всяко нещо, което им се предлага, преценяват дълго дали си заслужава и когато са убедени, че няма да им коства излишни ресурси, се впускат решително.

За Бойко е важно жената до него да го разбира, да го насърчава, но да не го пришпорва. Да не разчита изцяло на него, а да върви редом с него. Не обича да бъде критикуван, не е типичен романтик, но не е и ревнивец. Държи на спокойствието и подкрепата от страна на партньорката си. Благоприятни за партньорство за него са имената Цветелина, Соня, Параскева и Емилия.

Бойка пък иска мъжът до нея да я води, да може да й предложи добър и осигурен живот. Тя държи да й бъдат демонстрирани постоянно внимание, закрила и обич. Това я кара да се чувства уверена в себе си и й дава сили да поема повече рискове, в които иначе не би се впуснала. Съдбоносна би била любовта й с мъж на име Йоан.

Кога има имен ден Бойко / Бойка

Бойко / Бойка има имен ден на 28 март всяка година. Празникът не е от подвижните, затова се празнува по едно и също време ежегодно. Осъществимо е името да празнува имен ден и по друго време в календарната година, тъй като перманентно се отбелязват нови православни празнични дни, за които като резултат наименования на личности отбелязват няколко пъти в годината именни дни.

Картички и пожелания за Бойко / Бойка

Ако искате да направите сюрприз за празника на своя роднина, можете да го направите с божествена нова картичка от сайта Pozdravime.com. Друга възможност е да изпратите на празнуващия човек онлайн съобщение с неповторим поздрав, което непременно да го докосне точно в сърцето. При този метод ще докажете своите приятелски емоции и ще заявите, че оценявате това създание.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top