Бойко / Бойка – име, значение, имен ден

Хората, носещи името Бойко и Бойка, са големи индивидуалисти. Няма цел, която да си поставят и до която да не достигнат. Без значение колко време или усилия ще им отнеме. Те успяват. Печелят лесно доверието на хората и се отличават със собствен стил – за обличане, за общуване, за изразяване.

Непримирими са към неуспехите си, не са свикнали да правят компромиси и да грешат в преценките си. Имат силна интуиция,  знаят това и често се уповават на нея. Не допускат много хората до личното си пространство, любезни са, но в същото време дистанцирани. Добри са, но не на всяка цена желаят да се представят като примерни самаряни.

Търсят предварително смисъл във всяко нещо, което им се предлага, преценяват дълго дали си заслужава и когато са убедени, че няма да им коства излишни ресурси, се впускат решително.

За Бойко е важно жената до него да го разбира, да го насърчава, но да не го пришпорва. Да не разчита изцяло на него, а да върви редом с него. Не обича да бъде критикуван, не е типичен романтик, но не е и ревнивец. Държи на спокойствието и подкрепата от страна на партньорката си. Благоприятни за партньорство за него са имената Цветелина, Соня, Параскева и Емилия.

Бойка пък иска мъжът до нея да я води, да може да й предложи добър и осигурен живот. Тя държи да й бъдат демонстрирани постоянно внимание, закрила и обич. Това я кара да се чувства уверена в себе си и й дава сили да поема повече рискове, в които иначе не би се впуснала. Съдбоносна би била любовта й с мъж на име Йоан.

Връщане в началото на страницата