Бонка значение и произход

Бонка – име, значение, имен ден

Бонка значение и произход

Бонка – коректна информация за носителя на това име, кога ще черпи по повод имен ден и как може да направите изненада.

Значение на името Бонка

Умалително от Бона, което от латински означава „добра“. Още като дете момиченцето с това име сменя настроението си по-често, отколкото като бебе и сменят памперсите.

Бонка не обича да бъде критикувана, подигравките я нараняват и не може да търпи да я пренебрегват. По натура е много колеблива, рядко е открито агресивна, но пък ако бъде засегната, не прощава лесно. Дори е отмъстителна и злопаметна.

Нищо не е както трябва, ако не стане по нейния начин, без значение дали той е правилният или пък най-разумният. Държи да ръководи, да дава напътствия и следи дали са изпълнявани стриктно – така, както тя е казала. Склонна е също така все за нещо да се притеснява.

Бонка не може без ласкателства и възхищение. Иска мъжът до нея да е силен и находчив. Но дори и сферата, в която той се изявява да е символ на успех, тя ще намери начин да не показва достатъчно респект към него. Обича да властва и да изпъква, страхува се да не бъде засенчена. Ще дава подкрепата си, но няма да насърчава. Ще критикува, ще изисква още и още.

Кога има имен ден Бонка

Бонка ще има празник на името си на 25 март ежегодишно. Този радостен ден е статичен, затова се чества на точно число всяка година. Вероятно е лицето да приеме поздрави от хора и на друга дата в цялата година, тъй като постоянно се отбелязват нови църковни дни, за които като резултат личните имена на личности отбелязват няколко пъти през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Бонка

Ако много искате да изпратите поздравления за празненството на своя роднина, можете да го направите с уникална картичка с пожелание от сайта Pozdravime.com. Друг метод е да изпратите на човека, който празнува, писмо с неповторим поздрав, което непременно ще го уцели точно в райското кътче на душата. При този похват ще изкажете вашите топли искрени чувства и ще докажете, че оценявате този човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top