Името Дафина - произход и значение

Дафина – име, значение, имен ден

Името Дафина - произход и значение

Дафина – топ справка за наименованието, кога празнува имен ден и как ще можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Дафина

Тя е динамична и винаги млада по дух, по детски наивна. Дафина се отличава с неподправена доброта. Има неуморно въображение и се старае да угоди на всички. Няма да я видите ядосана, точно обратното – усмивката грее постоянно на лицето й.

Държи на приятелствата си и здравите отношения с роднините си. В нейно лице ще откриете истински другар, тя ще ви последва във всяко едно начинание, ще прояви интерес към всичко, което ви вълнува. Ще ви изслуша и дори да не е съгласна с вас, няма да ви осъди, а ще се опита да ви разбере.

Влюбчива е и лесно покорява мъжете. Едва ли ще срещнете жена с друго име, способна да прояви по-голяма изобретателност, за да ви достави удоволствие с любовта или заразителното си обаяние.

Кога има имен ден Дафина

Дафина празнува имен ден на различен ден всяка година, защото празника е динамичен и се чества 7 дни преди Великден. Достъпно е лицето да организира празник и на още една дата в годината, защото постоянно се появяват нови църковни празнични дни, за които като краен резултат някои наименования на хора празнуват в два или повече дни в годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Дафина

В случай че желаете да поднесете поздрави за празненството на именника, може да го сюрпризирате с перфектна поздравителна картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друга възможност е да пратите на човека с празника онлайн съобщение с оригинално пожелание, което ще го докосне директно в душата. При този способ ще докажете вашите горещи чувства и ще изразите, че цените този индивид.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top