Маргарита – име, значение, имен ден

Името произлиза от латинската дума маргарита и означава – „перла, бисер“.

Малката Маргаритка расте изключително самостоятелна. Тя има мнение по всеки въпрос, любопитна е. Това й помага много в учението – отличничка е в почти всички класове.

Порасналата Маргарита запазва своята любознателност и желанието да се интересува от чуждите проблеми. Този неин интерес обаче не е обикновено желание да клюкарства зад гърба на хората. Отношенията си с приятелки, колежки и роднини Маргарита гради на здрава основа. Всички, които се запознаят с нея, още в първите минути й симпатизират.

Тя има логична мисъл, изразява се добре, не крие и разочарованието си от някои хора. Никой не може да я обвини в лъжа.

Маргарита може да бъде определена като практичен човек. Рядко случва на добри началници – обикновено шефовете я товарят с извънредна работа и затова страда семейството й.

Маргарита е нетърпелива В любовта – не обича да чака „принца от приказките“. Влюбва се в момчето от отсрещния апартамент или от съседния клас.

Обича пламенно и без задръжки. Ако се опари в интимните си връзки – страда, но се утешава бързо. Ако се раздели с приятеля си, рядко причината за това се крие в нея.

Маргарита ще е щастлива докрай, ако се свърже с Габриел, Васил, Евгени, Симеон, Генади, Тодор. Неприятностите ще дойдат, ако до нея е Иван, Владимир, Кирил, Валери, Викенти.

4.9/5 - 8 гласа
Връщане в началото на страницата