Името Димана - произход и значение

Димана – име, значение, имен ден

Името Димана - произход и значение

Димана – пълна справка за наименованието, на кой ден има имен ден и с какво можете да направите хубава изненада.

Значение на името Димана

Това е една много лесно ранима, милосърдна, самоотвержена жена. Тя е категорична в съжденията си, понякога е рязка в държанието си с околните, в състояние е да се защити. За нея не съществуват авторитети. Притежава добра памет, бърза реакция. Трудолюбивата и практична е, никога и от нищо няма да пропусне да извлече полза за себе си.

Димана е общителна и умее да се приспособява към околните, но с праволинейността си може да обиди човека. Зад прямотата й не се крият меркантилни съображения, а искрена увереност, че се бори за истината.

Кога има имен ден Димана

Димана ще има голям празник – имен ден на 26 октомври всяка една година. Този радостен ден е статичен, заради това се чества по едно и също време всяка една година. Приложимо е името да има имен ден и в друг ден от цялата година, тъй като постоянно се отбелязват нови християнски празници, за които като резултат личните имена на хора празнуват по няколко пъти в годината имен ден.

В случай че много искате да поднесете поздрави за празника на лицето, което празнува, може да го сюрпризирате с уникална картичка с поздрав от интернет портала PozdraviMe.com.

Картички и пожелания за Димана

Друга възможност е да пратите на своя роднина или приятел съобщение с неподражаеми поздравления, което от своя страна ще го уцели директно в душата. С този способ ще изкажете вашите топли чувства и ще докажете, че много държите на това създание.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top