Елица - значение на името

Елица – име, значение, имен ден

Елица - значение на името

Елица – коректна информация за носителя на това име, кога ще почерпи за имен ден и по какъв начин може да изненадата човека.

Значение на името Елица

Тя е капризна и има труден характер. Трудно се разбира с родителите си, непрестанно се кара с братята или сестрите си, както и с приятелите си. Не може да прави компромиси, а когато това се случи, има навика да натяква след време, че е отстъпила.

Амбициозна е, но рядко има устойчивостта да довежда нещата до края им. Лесно се отказва и обезсърчава. Изнервя се, ако нещо отнема повече време, отколкото е очаквала или пък е способна да му отдели.

Страхува се от предизвикателствата и предпочита да не предприема действия, които не знае до какво ще доведат. Не обича и промените. Разстройва се, когато пред нея изникне непредвидено обстоятелство, с което не може да се справи.

Важно е да намери утеха в мъжа до себе си. Той трябва да я насърчава, да й повтаря, че е силна и способна, а и доказва любовта си – чрез думи и дела. Хубави отношения биха свързали Елица и Бисер.

Кога има имен ден Елица

Елица ще получава поздравления по случай имен ден на 21 май годишно. Този празничен ден е статичен, затова се прави празник по едно и също време ежегодно. Но това име има имен ден и на Цветница, който е подвижен празник и се чества 7 дни преди Великден всяка година. Допустимо е човекът да организира празник и по друго време през цялата година, тъй като постоянно се отбелязват нови църковни празнични дни, в които се получава личните имена на личности празнуват по няколко пъти в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Елица

Когато желаете да поднесете поздрави за празника на именника, можете да го сюрпризирате с оригинална картичка от PozdraviMe.com. Различен вариант е да разпратите на човека, който празнува, интернет съобщение с неподражаеми поздравления, което от своя страна да го докосне 100% в райското кътче на душата. При този способ ще покажете своите близки чувства и ще докажете, че много държите на този страхотен човек.

Оценка: 4.1 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top