Значение на името Елизабет

Елизабет – име, значение, имен ден

Значение на името Елизабет

Елизабет – точна справка за човека, носещ това име, кога има празник – имен ден и с какво можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Елизабет

Тя е любознателна и затворена, когато е малко момиченце. С времето трудно допуска лесно някого до себе си. Чувства са комфортно, дори когато е сама, намира винаги занимания, които да я увличат и да са й интересни. Самостоятелна е и е решителна. Ако поиска да постигне нещо, намира начини не само как да го осъществи, но и как това да стане по-бързо.

Има буден ум и силна памет. Кротка е и няма да я срещнете по средата на разпален спор. Чуждо на характера й е желанието последната дума да е нейната, а мнението й да е непременно правилното. Отстъпчива е и услужлива. В нейно лице ще намерите добър и предан приятел.

Елизабета ще е вярна на партньора си, ще го обгражда с внимание и любов. Ще се опитва всячески да се грижа за уюта във връзката им. Няма да обсипва мъжа до себе си с капризи. Подходящ тандем ще има между Елизабета и Любомир.

Кога има имен ден Елизабет

Това име няма точно определена дата за имен ден. Напълно възможно е лицето да се весели в избран от него ден от календарната година, защото перманентно се появяват нови православни празнични дни, в които става така че някои наименования на личности отбелязват през няколко дни през годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Елизабет

Ако поискате да направите сюрприз за щастливия ден на празнуващия имен ден, може да го извършите с подходяща картичка от онлайн проекта PozdraviMe.com. Друг метод е да пратите на празнуващия човек имейл с приказно пожелание, което ще го уцели директно в чувствата. При този начин ще изкажете вашите горещи чувства и ще заявите, че оценявате тази особа.

Оценка: 4.6 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top