Значение на името Евгения

Евгения – име, значение, имен ден

Значение на името Евгения

Евгения – коректна справка за човека, носещ това име, кога ще почерпи за имен ден и с какво може да изненадате приятно именника.

Значение на името Евгения

Евгения се е родила да стане началник. Това е предопределено, не само от името й, но и от звездите. Най-често тя се ражда като първо дете в семейството и е заобиколена от любовта на всички.

Дамите с това име намират поприще и се издигат стремително в бизнеса, държавната администрация, политиката и съдебната система. Имат голям потенциал и в изкуствата – разбира се, ако тръгнат да се развиват в тази посока.

Евгения е с деликатен характер, успява да балансира интересите си, както и взаимоотношенията си с хората. В личния си живот е дискретна особено когато става дума за близки хора.

Евгения се разбира великолепно с Иван, Михаил, Юри, Денис, Димитър. По-трудно вървят връзките й с Пламен, Адриан, Виктор, Асен.

Кога има имен ден Евгения

Евгения празнува празничен имен ден на 24 декември всяка една година. Този празничен ден не е от подвижните, заради това се отбелязва събитието на точно число ежегодишно. Допустимо е наименованието да празнува имен ден и на още една дата от календарната година, защото перманентно се честват нови православни празнични дни, при които като краен резултат някои имена на хора разполагат два или повече пъти през годината имен ден.

Картички и пожелания за Евгения

Ако поискате да поднесете изненада за празника на своя приятел, имате възможност да го извършите с подходяща картичка с пожелание от сайта Pozdravime.com. Друг начин е да пратите на своя приятел интернет съобщение с оригинално пожелание, което от своя страна да го докосне 100% в душата. При този начин ще изразите вашите топли емоции и ще докажете, че много държите на този страхотен човек.

Оценка: 4.7 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top