Йорданка значение на името

Йорданка – име, значение, имен ден

Йорданка значение на името

Йорданка – пълна справка за името, кога точно ще черпи по повод имен ден и как ще можете да направите изненада.

Значение на името Йорданка

Йорданка притежава почти всички черти на своя адаш Йордан. Разликата между тях е, че тя е по-дискретна и спокойна, когато знае някакви важни тайни.

Йорданка е господар в кухнята – там се усеща на своя територия. Децата я обожават, а съпругът често й отстъпва лидерското място в семейството.

Отношенията й със свекървата са на принципа на „мирното съвместно съжителство“, но живее отделно от нея. Добре се разбира с мъже, кръстени с имената Георги и Валентин.

Кога има имен ден Йорданка

Йорданка ще получава поздравления по случай празник – имен ден на 6 януари тази година. Празничният ден не е от подвижните, поради това се прави празник на една и съща дата всяка година. Позволено е личността да се весели и на още една дата от годината, защото постоянно изникват нови християнски празници, за които се получава някои имена на хора имат в два или повече дни през календарната година радостен имен ден.

Картички и пожелания за Йорданка

В случаите когато искате да поднесете изненада за празничния ден на лицето, което празнува, можете да го изненадате с оригинална картичка с поздрав от интернет портала PozdraviMe.com. Различна възможност е да пратите на празнуващия човек интернет съобщение с неподражаеми поздравления, което от своя страна да го уцели 100% в райското кътче на душата. При този способ ще покажете своите близки чувства и ще заявите, че цените тази особа.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top