Каталина - значение на името

Каталина – име, значение, имен ден

Каталина - значение на името

Каталина – топ справка за носителя на това име, на кой ден празнува имен ден и по какъв начин бихте могли да направите изненада.

Значение на името Каталина

Тя е женствена, очарователна и грациозна, изпълнена с много положителна енергия. Обича да се налага, затова и не би желала да се разпореждат пред нея.

Упорито отказва да се съобразява с чуждата гледна точка, винаги отстоява своето. Тя изглежда опасна, но не може да се отрече, че е завладяваща.

Покорява с тайнственост и харизма. Преценява с точност всяка възможност и никога не се отказва от набелязаната цел. Лоялна е и твърде взискателна към околните.

Работи ревностно и усърдно. Тя гледа сериозно на кариерата си и не губи никога пътя към амбициите си.

Някои я намират дори за надменна, но това би могло да е мнение на хора, които не я познават добре. Не ровете в личния й живот. Тя не допуска подобно вмешателство. Любовта и семейството за нея са нещо свято и неприкосновено.

Кога има имен ден Каталина

Каталина няма точно определена дата за имен ден. Реалистично е човекът да приеме поздрави от хора на дата, която избере за свой празник в календарната година, тъй като постоянно се честват нови християнски празнични дни, при които като резултат наименования на хора честват в два или повече дни в годината радостен имен ден.

Картички и пожелания за Каталина

Ако имате желание да направите сюрприз за щастливия ден на именника, може да го извършите с божествена нова картичка от PozdraviMe.com. Друг начин е да изпратите на празнуващия човек писмо с неповторим поздрав, което да го докосне директно в сърцето. С този похват ще изразите вашите топли емоции и ще обявите, че цените тази личност.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top