Латина - значение на името

Латина – име, значение, имен ден

Латина - значение на името

Латина – топ информация за наименованието, на кой ден ще почерпи за имен ден и с какво може да направите изненада.

Значение на името Латина

Произхожда от цветето латина, означава също и „слабонога“.

Приятно й е да бъде обичана и ще се опитва да получи това навсякъде, където може. Цени и своята свобода и не би потиснала егоизма си, за да достави удоволствие на когото и да било.

Лесно се отегчава от рутината и ако изискват от нея да се подчини, става враждебна и търси кавги.

Винаги трябва да установи своето интелектуално превъзходство. Приема предизвикателствата като нещо, без което не може – стреми се да се доказва непрестанно – както пред себе си, така и пред останалите.

Латина е колеблива, често голям проблем за нея е да реши, тъй като намира, че е много трудно да се придържа към определена линия или да доведе нещо до завършек, винаги се колебае и изпада в противоречия.

В любовта е стеснителна, трудно се отпуска и не се доверява лесно. Трябва да мине значително време, за да се впусне в авантюра или връзка.

Кога има имен ден Латина

Латина празнува имен ден на Цветница. Това е подвижен празник, който се чества 7 дни преди Великден всяка година. Позволено е човекът да се весели и на още една дата от календарната година, защото постоянно се честват нови православни празнични дни, при които като краен резултат наименования на хора отбелязват няколко пъти през годината имен ден.

Картички и пожелания за Латина

Когато желаете да поднесете изненада за неповторимия ден на своя приятел, имате възможност да го извършите с неповторима картичка от PozdraviMe.com. Различна възможност е да препратите на празнуващия човек писмо с уникални поздравления, което от своя страна ще го уцели точно в чувствата. При този метод ще покажете своите топли чувства и ще докажете, че много държите на този индивид.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top