Цветомир / Цветомира значение на името

Цветомир / Цветомира – име, значение, имен ден

Цветомир / Цветомира значение на името

Цветомир / Цветомира – пълна справка за името, на кой ден има празник – имен ден и как ще можете да изненадата човека.

Значение на името Цветомир / Цветомира

На хората с това име им върви, късметът е с тях. Те са храбри, активни и подвижни. Подхождат им професии, които изискват сила, ловкост, мигновено вземане на решение и бърза реакция.

За тях не съществуват прегради по пътя към набелязаната цел. На стари години стават консервативни. Дълбоко уверени са в собствената си правота.

Цветомир е настойчив, упорит, в живота постига всичко със собствени усилия. Принципен е, практически не се поддава на чуждо влияние. Скромен е, не страда от излишно самочувствие. Хармонична връзка би имал с Рая.

Цветомира е прекалено субективна, за всичко има собствено мнение, но душата й е изпълнена с любов, милосърдие и жертвеност.

Кога има имен ден Цветомир / Цветомира

Цветомир / Цветомира разполага с голям празник – имен ден на Цветница. Този празничен ден е динамичен, затова се празнува 7 дни преди Великден всяка година. Допустимо е наименованието да приеме поздрави от хора и по друго време в годината, тъй като постоянно се отбелязват нови православни празници, в които като краен резултат някои имена на хора имат два или повече пъти в годината именни дни.

Картички и пожелания за Цветомир / Цветомира

Когато много искате да направите сюрприз за неповторимия ден на лицето, което празнува, имате възможност да го направите с подходяща картичка с поздрав от уеб сайта PozdraviMe.com. Друг начин е да препратите на своя роднина или приятел писмо с оригинално пожелание, което ще го уцели право в душата. С този метод ще изкажете вашите близки искрени чувства и ще изразите, че оценявате това създание.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top