Мина - значение на името

Мина – име, значение, имен ден

Мина - значение на името

Мина – точна информация за носителя на това име, кога точно ще почерпи за имен ден и по какъв начин ще можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Мина

От гръцки menas – месец. Тя може да бъде непрактична и импулсивна, но същевременно е с въображение и се старае към динамичен начин на живот. Сътворява ситуациите. Сякаш й харесва да живее под напрежение.

Припряна е и често много невъздържана. Понякога изпада в неловки ситуации, защото не е много тактична – когато има мнение за даден човек или по конкретен въпрос, не се колебае да го сподели на всеослушание, без да се притеснява, че може да засегне някого. Не умее да бъде двулична.

Каквото и да сподели или разкрие пред вас, дори то да е сурова критика, не го прави с цел да ви уязви, напротив. Загрижена е за хората, които са и близки и искрено се вълнува от това, което се случва с тях.

Самата тя на моменти може да бъде много прикрита, не защото крие нещо, а защото не е сигурна какво точно я вълнува и не иска да се довери, преди да е сигурна в емоциите си.

Така действа и в любовта – трябва да е уверена, че партньорът й има сериозни намерения към нея, искрен е в чувствата си и би бил внимателен към нея. Едва тогава Мина ще разкрие своите чувства към него.

Кога има имен ден Мина

Мина празнува празничен имен ден на 11 ноември тази година. Този празничен ден не е от подвижните, поради това се чества по едно и също време ежегодишно. Реалистично е името да получи поздравления за имен ден и в друг ден в календарната година, тъй като постоянно изникват нови християнски празници, за които се получава наименования на хора честват в два или повече дни през календарната година радостен имен ден.

Картички и пожелания за Мина

В случай че желаете да поднесете изненада за празненството на именника, можете да го изненадате с прекрасна нова картичка от PozdraviMe.com. Друг метод е да пратите на своя приятел интернет съобщение с приказно пожелание, което да го докосне право в райското кътче на душата. С този способ ще докажете вашите близки емоции и ще докажете, че оценявате този страхотен човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top