Виктор – име, значение, имен ден

Името произлиза от латинското victor, което означава „победител“.

Ако сте кръстили сина си така и решите от малък да учи музика – едва ли от него ще излезе втори Моцарт. Момчетата с името Виктор се увличат от приключенията, от криминалните романите и филмовите екшъни. Харесват конкретните неща в живота, а не въображаемите. Не са и мечтатели – доверчиви са, но се огорчават много, ако някой ги излъже. Не са злопаметни и бързо забравят лошите неща, които им се случват.

Когато пораснат, Викторовците се чувстват добре в точните науки и практиката, където се искат конкретни резултати. От тях стават добри електротехници, футболни треньори и зъболекари. Ако имат талант да рисуват, най-добре е да се реализират в графиката. Увличат се в тениса, обожават да карат автомобил.

Мъжете с името Виктор търсят във всичко справедливостта, имат чувство за отговорност. Бракът с тях по принцип е здрав, щастлив и дълъг. По характер са щедри и търпеливи. Ако им се случи да се разведат, това не е по тяхна вина и след това съвестта ги мъчи цял живот.

Виктор може да има щастлива връзка с Агнеса, Борислава, Валентина, Венера, Галя, Ина, Лили, Нина, Олга, Надежда, Елвира, Мария, Нина и Елена. Труден ще му е животът, ако партньорката му се казва Екатерина, Вероника, Яна, Анастасия, Елисавета, Татяна, Евгения.

4.9/5 - 7 гласа
Връщане в началото на страницата