Виктор произход на името

Виктор – име, значение, имен ден

Виктор произход на името

Виктор – пълна справка за наименованието, на кой ден има празник – имен ден и по какъв начин може да направите хубава изненада.

Значение на името Виктор

Името произлиза от латинското victor, което означава „победител“.

Ако сте кръстили сина си така и решите от малък да учи музика – едва ли от него ще излезе втори Моцарт. Момчетата с името Виктор се увличат от приключенията, от криминалните романите и филмовите екшъни.

Харесват конкретните неща в живота, а не въображаемите. Не са и мечтатели – доверчиви са, но се огорчават много, ако някой ги излъже. Не са злопаметни и бързо забравят лошите неща, които им се случват.

Когато пораснат, Викторовците се чувстват добре в точните науки и практиката, където се искат конкретни резултати. От тях стават добри електротехници, футболни треньори и зъболекари. Ако имат талант да рисуват, най-добре е да се реализират в графиката. Увличат се в тениса, обожават да карат автомобил.

Мъжете с името Виктор търсят във всичко справедливостта, имат чувство за отговорност. Бракът с тях по принцип е здрав, щастлив и дълъг. По характер са щедри и търпеливи. Ако им се случи да се разведат, това не е по тяхна вина и след това съвестта ги мъчи цял живот.

Виктор може да има щастлива връзка с Агнеса, Борислава, Валентина, Венера, Галя, Ина, Лили, Нина, Олга, Надежда, Елвира, Мария, Нина и Елена. Труден ще му е животът, ако партньорката му се казва Екатерина, Вероника, Яна, Анастасия, Елисавета, Татяна, Евгения.

Кога има имен ден Виктор

Виктор ще има празник на името си на 18 април ежегодишно. Празникът не е преместваем, затова се чества на точно число ежегодишно. Възможно е личността да празнува имен ден и по друго време през годината, защото перманентно се отбелязват нови православни празници, в които като краен резултат някои наименования на личности честват през няколко дни през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Виктор

В случаите когато имате желание да поднесете поздрави за празника на лицето, което празнува, имате възможност да го изненадате с тематична поздравителна картичка от PozdraviMe.com. Различна възможност е да изпратите на празнуващия човек интернет съобщение с оригинално пожелание, което непременно да го уцели директно в чувствата. При този метод ще покажете вашите топли емоции и ще заявите, че цените това създание.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top