Виктория - значение на името

Виктория – име, значение, имен ден

Виктория - значение на името

Виктория – топ информация за човека, носещ това име, през кой месец има имен ден и по какъв начин можете да изненадата човека.

Значение на името Виктория

Дамите, носещи името Виктория, през целия си живот искат да са победителки. Често това им се отдава – от тях стават шефове на фирми, директори на училища, висши държавни чиновници, политици от висок ранг и др.

Те са много амбициозни във всичко – както в професионалното израстване, така и в лични живот.

Виктория запазва любопитството си към живота до стари години. Обича пътешествията, добрата храна и спорта.

С мъжете Виктория също бележи завидни успехи – често те са наистина в ролята на победени от нея. Но тя не използва това „предимство“ пред силния пол.

Виктория търси в мъжа своя опора – рамо, до което да се обляга в трудни моменти. Разумните мъже, които разберат рано това, ще имат любовта й дълго време.

Кога има имен ден Виктория

Виктория ще празнува празник – имен ден на 18 април ежегодно. Този празничен ден не е динамичен, заради това се отбелязва на една и съща дата ежегодишно. Достъпно е личността да се весели и в друг ден през календарната година, защото перманентно се честват нови християнски празници, в които се получава някои наименования на личности честват два или повече пъти в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Виктория

Когато много искате да изпратите поздравления за празничния ден на празнуващия имен ден, имате възможност да го изненадате с перфектна картичка с поздрав от уеб сайта PozdraviMe.com. Различен вариант е да пратите на човека, който празнува, имейл с блестящ поздрав, което да го докосне точно в чувствата. С този похват ще изкажете своите горещи чувства и ще заявите, че цените този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top