Мирон – име, значение, имен ден

Мъжете с това име са изключително добри, трудолюбиви, общителни и спретнати. В детството си приличат много на майка си и тази връзка остава здрава за цял живот. Мирон изгражда в характера си още много привлекателни черти – честност, вярност на дадената дума, състрадателност. Това го прави във всяка група от хора неформален лидер. Освен това Мирон е много одухотворен и обаятелен човек, който събира светкавично симпатиите на околните, където и да се появи. Макар че изглежда мек човек, Мирон е достатъчно настоятелен, за да върви напред към изпълнението на всяка задача, независимо от нейната трудност.

Домошар е и това трябва да се отчита от хората, които живеят с него. Не обича далечните пътувания, закъсненията вечер след работа, шумните компании и заведенията. Обожава децата и те му отвръщат със същата любов. Но често в брака не му върви – разводът за него е истинска трагедия, която изживява трудно и бавно. Най-много страда заради децата си.

В добра комбинация с мъжете, носещи името Мирон, могат да влязат дамите, кръстени Поля, Ирина, Диана, Глория, Лилия, Светлана, Лидия, Татяна, Христина, Виктория, Людмила. Трудно съжителство очаква Мирон, ако се е свързал с Елисавета, Стела, Стефания, Елеонора, Яна.

4.9/5 - 8 гласа
Връщане в началото на страницата