Моника значение на името

Моника – име, значение, имен ден

Моника значение на името

Моника – пълна информация за наименованието, кога празнува имен ден и с какво можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Моника

Тя е общителна и приятна. Още от детските си години създава приятелства, на които държи с годините и запазва за дълго време. Привързана е към семейството си, често се съобразява с желанието на родителите си за собственото си развитие и интереси, касаещи бъдещето й. Отстъпчива е и лесно се влияе.

Доверява се лесно, като в същото време е дискретна спрямо хората, които И споделят. Увлича се по спорта, страст са й пътуванията. Моника не е типичната кокетка, която ще откриете у другите жени.

Не залага на външната си красота, а определено винаги по природа е надарена с такава, по-скоро разчита на позитивно отношение и дружелюбен подход.

Във връзките си сякаш прикрито умее да командва. Винаги обаче ще остави мъжа да мисли, че той е авторитетът в семейството, но всъщност  тя е движещата сила. Постига това фино, почти незабележимо.

Да възпитава и отглежда децата си, тя счита за свое признание, дава всичко от себе си – грижовна и предпочита семейния уют пред напрегната работна среда.

Кога има имен ден Моника

Моника разполага с голям празник – имен ден на 3 февруари всяка година. Този празник е статичен, поради това се прави празник по едно и също време ежегодишно. Реалистично е името да получи поздравления за имен ден и на друга дата в календарната година, защото постоянно се отбелязват нови православни празнични дни, за които се получава наименования на личности празнуват в два или повече дни през годината именни дни.

Картички и пожелания за Моника

В случаите когато имате желание да направите сюрприз за празника на лицето, което празнува, може да го сюрпризирате с уникална поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com. Различен вариант е да разпратите на празнуващия човек съобщение с уникални поздравления, което непременно да го докосне право в сърцето. С този начин ще изкажете вашите приятелски чувства и ще обявите, че уважавате този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top