Нора - значение на името

Нора – име, значение, имен ден

Нора - значение на името

Нора – коректна справка за наименованието, кога точно има имен ден и с какво можете да изненадата човека.

Значение на името Нора

Това име е много популярно сред северните народи. Характерно за жените, наречени така, е сдържаността, студенината невъзмутимостта и мълчаливостта. Със своето характерно спокойствие те могат да изкарат от кожата всеки човек.

Но под външната хладнокръвност се крият горещи страсти и това знаят всички мъже, които са общували с тях. Около Нора винаги се въртят много поклонници – тя е привлекателна жена, с изключително красиви очи. Но често тези очи не изразяват чувства, а само хлад и невъзмутимост.

Нора обикновено не познава бедността нито в детството си, нито по-късно. Капризна е и бързо налага волята си над мъжете. Не се отказва от нищо красиво в живота – търси правата си и защитава интересите си докрай.

Родените през лятото жени с името Нора са с широка душа, а „зимните“ имат повишена сексуалност. Те са по-решителни и инициативни.

Нора живее дълго, има няколко брака и съхранява красотата си до дълбока старост. Успява да вземе добро образование, но ако има възможност, не работи.

Кога има имен ден Нора

Нора няма точно определен ден за имен ден през годината. Осъществимо е наименованието да се весели и в друг ден през цялата година, защото постоянно се появяват нови православни празници, при които като резултат някои наименования на личности отбелязват два или повече пъти в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Нора

Ако желаете да поднесете изненада за празненството на именника, можете да го сюрпризирате с божествена картичка с пожелание от интернет портала PozdraviMe.com. Друг метод е да пратите на празнуващия човек интернет съобщение с неповторим поздрав, което да го докосне точно в чувствата. При този похват ще изкажете вашите близки искрени чувства и ще покажете, че оценявате този човек.

Оценка: 4.9 от 9 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top