Полина / Поля значение на името

Полина / Поля – име, значение, имен ден

Полина / Поля значение на името

Полина / Поля – коректна информация за носителя на това име, на кой ден ще черпи по повод имен ден и с какво бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Полина / Поля

Произходът на името има две версии. Едната е свързана с разговорната форма на женското име Аполинария (идва от името на бога на слънцето Аполон, покровител на изкуствата). Другата е: името произхожда от славянската дума „поле” (оттам произхождат и названията Полша и поляци).

Жените, носещи това име, са изпълнени с любов към хората, отзивчиви са във всеки час на денонощието. Те са много чистоплътни, обичат домашните любимци. Поля винаги е елегантно облечена, харесва скъпите тоалети и никога не пести пари за дрехи, обувки и чанти.

Тя рядко е ревнива, поне никога не показва чувствата си. В някои отношения има детска психика и затова често е лъгана, както от мъжете край нея, така и от най-добрите й приятелки.

Тя обича професиите, които и позволяват да си бъде повече вкъщи. Много време отделя на децата си. Чужди са й извънбрачните връзки, няма любовници и рядко лъже съпруга си.

Поля е добра майка. Винаги е първа на родителските срещи и взима участие във всякакви родителски комитети и акции.

В брака често няма късмет. Здраво ще е семейството й, ако Поля се свърже с Евгени, Викенти, Юри, Денис, Константин, но ще има големи проблеми с Анатоли, Владимир, Андрей.

Кога има имен ден Полина / Поля

Полина / Поля трябва да знае, че има празник на името си на 29 юни ежегодно. Празничният ден е статичен, при което се отбелязва събитието през един и същ месец ежегодишно. Приложимо е наименованието да получи поздравления за имен ден и на друга дата в годината, защото постоянно се честват нови църковни празнични дни, за които като краен резултат наименования на хора имат по няколко пъти през календарната година радостен имен ден.

Картички и пожелания за Полина / Поля

В случай че поискате да изпратите поздравления за щастливия ден на празнуващия имен ден, бихте могли да го сюрпризирате с оригинална картичка с пожелание от сайта Pozdravime.com. Друг вариант е да пратите на своя приятел онлайн съобщение с неповторим поздрав, което ще го докосне директно в сърцето. При този способ ще покажете вашите приятелски емоции и ще докажете, че много държите на тази особа.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top