Росица - значение на името

Росица – име, значение, имен ден

Росица - значение на името

Росица – точна справка за носителя на това име, кога празнува имен ден и с какво бихте могли да направите хубава изненада.

Значение на името Росица

Притежава завидна воля и решителност. Има необичайна сила на концентрацията, живо въображение, голям кураж и предприемчивост – качества, които са необходими за успеха. Лоялна е и държи на контактите, които създава и в емоционален, и професионален план.

Стреми се да се съобразява с чуждото мнение, но не до степен да се влияе винаги от него. Уважава хората, които са искрени и директни. Самата тя е дискретна и умее да се разбира с всички.

Росица определено е силна жена, без това да я лишава от нежност и изтънченост. Във връзките си е емоционална и търпелива. Силна любов я очаква със Сава.

Кога има имен ден Росица

Росица ще се весели по случай празник – имен ден на Цветница. Този радостен ден е динамичен, при което се отбелязва 7 дни преди Великден всяка година. Напълно възможно е наименованието да приеме поздрави от хора и на още една дата през годината, защото перманентно се появяват нови църковни празници, за които като резултат някои наименования на личности имат в два или повече дни в годината имен ден.

Картички и пожелания за Росица

Когато искате да изпратите поздравления за щастливия ден на празнуващия имен ден, имате възможност да го извършите с божествена картичка от сайта Pozdravime.com. Друг начин е да препратите на празнуващия човек имейл с приказно пожелание, което ще го докосне директно в чувствата. С този похват ще покажете вашите приятелски искрени чувства и ще докажете, че цените тази личност.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top