Румяна - значение на името

Румяна – име, значение, имен ден

Румяна - значение на името

Румяна – коректна информация за носителя на това име, през кой месец ще почерпи за имен ден и как бихте могли да изненадата човека.

Значение на името Румяна

Румяна събира в характера си много привлекателни черти – вярност, откровеност, състрадателност. Тя е общителна и това я прави приятен събеседник във всяка компания. Отличава се с весел и непринуден характер.

Пряма, искрена и решителна е. Румяна е амбициозна и старателна, съвестна е към всичко, с което се захваща. Това е човек, на когото може да се разчита. Приятно й е да помага и да се грижи за околните.

Борбена и находчива е. В същото време под веселата повърхност на Румяна, се крие една чувствителна и фина жена. Внимателна е и строго преценява хората, които да допусне до себе си, не се доверява лесно. Сдържана и предпазлива, не позволява да бъде уязвена.

Румяна има почти гарантиран шанс да е щастлива с мъже, кръстени с имената Алексей и Богдан. Няма да е така, ако се омъжи за Симеон.

Кога има имен ден Румяна

Румяна празнува празничен имен ден на празника Всички български светии. Празникът е динамичен, заради това се чества 63 дни след Великден всяка година. Допустимо е името да се весели и по друго време от календарната година, защото постоянно изникват нови православни празнични дни, при които като краен резултат наименования на хора имат по няколко пъти през календарната година имен ден.

Картички и пожелания за Румяна

Когато поискате да поднесете изненада за празненството на своя приятел, имате възможност да го извършите с оригинална картичка с пожелание от PozdraviMe.com. Различна възможност е да разпратите на човека с празника съобщение с уникални поздравления, което от своя страна да го докосне право в райското кътче на душата. При този способ ще изразите вашите приятелски искрени чувства и ще докажете, че цените този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top