Значение на името Стамен

Стамен – име, значение, имен ден

Значение на името Стамен

Стамен – коректна справка за името, през кой месец има имен ден и с какво можете да направите изненада.

Значение на името Стамен

По натура е потаен. Вкусовете и привързаностите му са стабилни. Комуникативен е, лесно се адаптира към всякаква обстановка, особено в женска Компания.

Наблюдателен е и има остър език. Психически е устойчив, отличава се със забавени реакции, силен и нестандартен характер.

Не му липсва чувство за собствено достойнство. Опитва се да обуздава силната си сексуална активност с разсъдъка си. Независимо от буйния си темперамент Стамен е много чувствителен и жената не бива да забравя това.

Той трябва да завоюва жената, лесните победи не са му интересни. Прекомерната общителност на Стамен и увлеченията му по жени усложняват семейния му живот.

Той почти не се намесва във финансовите работи на съпругата си, но не изпуска възможност да изкара нещо допълнително. С децата се занимава от време на време, грижите за възпитанието им прехвърля на жена си.

Възможно е да се разведе и да сключи нов брак. Не е ревнив. Перспективна връзка го очаква с Невена.

Кога има имен ден Стамен

Стамен трябва да знае, че има празничен имен ден на 27 декември всяка една година. Този радостен ден не е динамичен, заради това се прави празник по едно и също време ежегодишно. Напълно възможно е личността да приеме поздрави от хора и на друга дата в годината, тъй като постоянно се честват нови църковни празници, при които като краен резултат някои наименования на хора отбелязват в два или повече дни в годината именни дни.

Картички и пожелания за Стамен

Ако много искате да изпратите поздравления за празничния ден на лицето, което празнува, можете да го изненадате с уникална картичка от сайта Pozdravime.com. Друга възможност е да изпратите на човека с празника интернет съобщение с оригинално пожелание, което от своя страна ще го докосне точно в райското кътче на душата. С този начин ще докажете вашите близки искрени чувства и ще обявите, че цените тази личност.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top