Произход на името Явор

Явор – име, значение, имен ден

Произход на името Явор

Явор – пълна информация за човека, носещ това име, на коя дата празнува имен ден и как можете да направите хубава изненада.

Значение на името Явор

Това е умен, всестранно развит човек, който умее да решава едновременно десетки въпроси. Упорит е, невъзможно е да промениш мнението му, ако е уверен в правотата си.

Интелигентен е, притежава силна интуиция, но най-вече разчита на логиката. Неговият принцип е надеждност и солидност.

Умерен и последователен във всичко, Явор може да бъде много търпелив. Винаги ще се отнесе с разбиране към близките и приятелите си. Той е всеотдаен, отзивчив и сърдечен. Отговорен е към семейството и е привързан към дома си.

Кога има имен ден Явор

Явор ще получава поздравления по случай голям празник – имен ден на Цветница. Този празничен ден е от подвижните, при което се празнува 7 дни преди Великден. Допустимо е наименованието да получи поздравления за имен ден и на още една дата от годината, защото постоянно се честват нови православни празници, при които става така че личните имена на личности имат в два или повече дни в годината имен ден.

Картички и пожелания за Явор

Когато искате да поднесете поздрави за щастливия ден на своя приятел, имате възможност да го направите с неповторима картичка от интернет портала PozdraviMe.com. Друг начин е да пратите на човека, който празнува, послание с оригинално пожелание, което непременно да го докосне 100% в душата. С този способ ще изразите вашите топли чувства и ще обявите, че много държите на този индивид.

Оценка: 4.9 от 10 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top