Произход на името Жасмина

Жасмина – име, значение, имен ден

Произход на името Жасмина

Жасмина – точна информация за носителя на това име, на коя дата има празник – имен ден и как може да направите изненада.

Значение на името Жасмина

Тя е надарена с природна красота. Изтънчена и благородна, никога не преминава рамките на добрия тон, старае се да е внимателна и любезна с всички. Особено весела и симпатична, искрена и постоянна в своите чувства, приятелства и любови.

Спокойна е, обича мира и сговора, енергична и последователна в своите постъпки. Човек може да й се довери напълно, понеже не се вълнува прекалено, умее да запазва хладнокръвие, да действа и да говори спокойно, а в същото време да бъде искрена и честна.

Не обръща внимание на чуждите мнения и е равнодушна към всичко, което занимава другите, но не касае нея самата. Приема нещата такива, каквито са, без да мисли много за тях. Живее, без да се тревожи от скръбни размисли по сериозни въпроси. Подходящ партньор за нея би бил Манол.

Кога има имен ден Жасмина

Жасмина има имен ден на Цветница, който е подвижен празник и се чества всяка година 7 дни преди Великден. Възможно е името да приеме поздрави от хора и на още една дата през цялата година, тъй като перманентно се отбелязват нови църковни празнични дни, в които като резултат някои имена на хора празнуват два или повече пъти през календарната година радостен имен ден.

Картички и пожелания за Жасмина

Когато много искате да направите сюрприз за щастливия ден на своя роднина, може да го сюрпризирате с уникална картичка с пожелание от PozdraviMe.com. Друг начин е да пратите на своя приятел послание с оригинално пожелание, което непременно ще го докосне директно в сърцето. При този начин ще изкажете своите приятелски чувства и ще докажете, че цените този индивид.

Оценка: 4.9 от 8 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top