Значение на името Жени

Жени – име, значение, имен ден

Значение на името Жени

Жени – коректна информация за носителя на това име, на коя дата има имен ден и как може да направите изненада.

Значение на името Жени

Умалително на Евгения.

Отличава се с независим дух, не търпи подчинение, необщителна е и трудно допуска хора до себе си. Влюбва се силно, много чувствителна, умее бързо да се привързва към любими хора.

Държи изключително много на семейството си. Обича реда и спокойствието, чувства се добре, ако около нея е уютно. Методична и прилежна е, не се занимава с отвлеченото и далечното.

Липсва й изобретателен дух, но пък има твърда и непоклатима воля. Побеждава лесно неприятелите си, умее да заповядва и успява в делата си. По нрав е енергична, упорита и твърдоглава.

Тя е много фина жена, впечатлява се от добрите маниери на мъжете. Един кавалер никога няма да остане незабелязан от нея.

Хубави отношения би имала с Аспарух.

Кога има имен ден Жени

Жени празнува голям празник – имен ден на 24 декември ежегодишно. Този празничен ден не е от подвижните, поради това се празнува на точно число всяка година. Възможно е човекът да празнува имен ден и по друго време в годината, защото перманентно се появяват нови християнски празници, при които се получава наименования на хора разполагат по няколко пъти през календарната година имен ден.

Картички и пожелания за Жени

В случай че искате да направите сюрприз за неповторимия ден на именника, имате възможност да го направите с перфектна поздравителна картичка от уеб сайта PozdraviMe.com. Различна възможност е да пратите на своя приятел писмо с приказно пожелание, което непременно да го докосне 100% в чувствата. При този начин ще покажете вашите приятелски емоции и ще покажете, че уважавате това същество.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top