Имен ден на Александър

Александър – име, значение, имен ден

Имен ден на Александър

Александър – пълна информация за наименованието, на коя дата празнува имен ден и с какво можете да изненадата човека.

Значение на името Александър

Александър е великолепно име, което винаги е било носено от достойни български мъже. Александър е мъжът, който получава почти винаги изцяло женското доверие и внимание.

Този необясним чар се крие в него още от младите му години. Рядко може да се срещне Александър, който да не накара десетки женски сърца да се топят от любовна мъка.

Той е малко високомерен, защото си „знае цената“, но когато става дума за работа – на него може да се разчита на 100 %. Александър никога не подвежда – това е гаранцията, която с времето му носи златни дивиденти в професионалната кариера.

С рози и усмивки ще е постлан брачният живот за Александър, ако се свърже с жени, носещи името Светлана, Елисавета, Надежда, Жулиета, Нели, Елвира и Пламена.

Кога има имен ден Александър

Александър трябва да знае, че има празник на името си на 30 август всяка година. Този радостен ден не е от подвижните, затова се чества на точно число ежегодно.

Напълно възможно е името да има имен ден и на още една дата през календарната година, защото постоянно изникват нови църковни празнични дни, при които става така че някои имена на хора празнуват през няколко дни в годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Александър

В случай че поискате да поднесете поздрави за празненството на празнуващия имен ден, имате възможност да го изненадате с тематична картичка с поздрав от уеб сайта PozdraviMe.com.

Друг метод е да препратите на своя приятел писмо с оригинално пожелание, което ще го докосне 100% в чувствата.

С този начин ще докажете вашите топли емоции и ще покажете, че оценявате това създание.

Оценка: 5 от 3 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top