Борислава - името - значение и произход

Борислава – име, значение, имен ден

Борислава - името - значение и произход

Борислава – пълна информация за името, на коя дата ще черпи по повод имен ден и как бихте могли да направите хубава изненада.

Значение на името Борислава

Дамите, кръстени с красиво име Борислава, имат затаена хитрост в характера си от малки. Те винаги виждат живота си на длан години напред – целеустремени са до фанатизъм.

Рядко се примиряват с неуспехите – и при тях резултатите винаги идват бързо. „Есенните“ Борислави стоят в сянка, но и оттам успяват да контролират нещата. Родените през лятото са по-малко потайни, но също не обичат да приковават чуждото внимание върху себе си.

Борислава е доста влюбчива натура – често, природната й пресметливост може да изчезне, ако срещне голямата любов. Понеже нейните сантиментални тръпки са често явление, тя е в непрекъсната вътрешна борба със самата себе си. Борислава няма да се разбира с Петър.

Кога има имен ден Борислава

Борислава ще празнува празник – имен ден на Великден. Този радостен ден е от подвижните и се празнува винаги в неделя. Допустимо е лицето да получи поздравления за имен ден и на друга дата в годината, тъй като постоянно се отбелязват нови християнски празници, при които като краен резултат някои наименования на личности отбелязват два или повече пъти през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Борислава

Ако желаете да направите сюрприз за щастливия ден на лицето, което празнува, имате възможност да го извършите с подходяща поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com. Друг вариант е да пратите на своя роднина или приятел послание с блестящ поздрав, което непременно ще го уцели право в сърцето. При този способ ще покажете своите приятелски искрени чувства и ще изразите, че оценявате този човек.

Оценка: 4.9 от 7 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top