Патриция – име, значение, имен ден

Патриция - значение на името

Патриция – топ информация за наименованието, на коя дата празнува имен ден и с какво може да изненадата човека.

Значение на името Патриция

Има латински произход, означава „благодарен“. Жената с това име е ексцентрична, старае се на всяка цена да изпъква. Обаятелна е, лесно печели доверието на околните. Понякога е по детски наивна и дори несериозна. Има необходимост да бъде хвалена постоянно.

Не е достатъчно уверена в себе си и разчита на одобрението на хората от обкръжението си. Влияе се от чуждото мнение, ако получи критики, това я обезсърчава и потиска. Често е непостоянна и несигурна в собствените си възможности.

Ще намери утеха при мъж, който ще й предложи стабилност. Патриция често изпитва разочарования в личния си живот, причината е точно в тази и необходимост да бъде оценявана всекидневно и обсипвана с комплименти.

Мъж, който не може да я накара да се чувства единствена и желана, не може да се задържи дълго около нея. Късмет в любовта ще има, ако срещне мъж с името Спиридон.

Кога има имен ден Патриция

Патриция няма точна дата, на която да празнува имен ден всяка година. Напълно възможно е името да организира празник и на друга дата от цялата година, тъй като перманентно се отбелязват нови християнски празници, при които като резултат наименования на хора честват през няколко дни през календарната година именни дни.

Картички и пожелания за Патриция

В случай че поискате да направите сюрприз за неповторимия ден на лицето, което празнува, имате възможност да го сюрпризирате с подходяща поздравителна картичка от сайта Pozdravime.com. Друг начин е да препратите на човека, който празнува, послание с оригинално пожелание, което от своя страна ще го докосне директно в чувствата. С този метод ще покажете вашите топли искрени чувства и ще докажете, че оценявате този прекрасен човек.

Оценка: 4.9 от 8 гласували