Петя - значение на името

Петя – име, значение, имен ден

Петя - значение на името

Петя – пълна справка за човека, носещ това име, кога ще черпи по повод имен ден и с какво можете да изненадате приятно именника.

Значение на името Петя

Петя го характер е благородна – тя никога не може да засегне някого, дори и да си го заслужава. Приятелството е силната й черта – вярна е до гроб даже на тези, които я предават.

Дамите с това име често нямат късмет в първия си брак. Петя е непредвидима.

Петя ще има своя щастлив шанс, ако се обвърже в компанията на Филип и Константин.

Кога има имен ден Петя

Петя ще се весели по случай празничен имен ден на 29 юни ежегодишно. Празникът не е от подвижните, затова се празнува през един и същ месец ежегодно. Позволено е лицето да почерпи и по друго време през годината, тъй като перманентно се появяват нови християнски празнични дни, при които става така че някои имена на хора празнуват през няколко дни през годината празничен имен ден.

Картички и пожелания за Петя

Ако имате желание да направите сюрприз за щастливия ден на празнуващия имен ден, бихте могли да го направите с подходяща картичка с пожелание от онлайн проекта PozdraviMe.com. Различен метод е да разпратите на своя роднина или приятел съобщение с блестящ поздрав, което от своя страна да го докосне директно в райското кътче на душата. При този похват ще изкажете своите горещи чувства и ще заявите, че оценявате тази особа.

Оценка: 4.9 от 9 гласували
Профил на Елена Иванова
Елена Иванова
Автор в PozdraviMe.com

Развивам проекта PozdraviMe.com от няколко години с идеята да помогна на всеки българин да поздрави по оригинален начин свой познат за неговия празник. Надявам се да останете удовлетворени от всички идеи, предложения и съвети, които споделям с вас.

Scroll to Top