Венцислав / Венцислава – име, значение, имен ден

Хората с това име са амбициозни, мъдри и определено са родени с късмет. От изключително значение за тях е да постигнат всичко, към което се стремят. Последователни и упорити са. Тези им качества рано или късно ги издигат на отговорни позиции. Хората с това име се радват на добра професионална реализация. Не хабят напразно усилия и енергия, интуицията им подсказва кога е редно да се откажат от нещо. Не разпиляват времето си. Ценят свободата си и възможността да пазят личното си пространство. Не допускат лесно хора до себе си. Но позволят ли на някого да ги опознае, печелят уважението и възхищението му.

Мъжът с това име е силен, горд, прагматичен, не понася лъжата, избухлив е, но бързо му минава. Не се стреми да се харесва на всички. Надарен е с аналитичен и синтетичен ум, със силно развита интуиция.

Жените, носещи това название, са изключително грижовни и нежни към близките си. Те са истински дами. Притежават грация и неподправеност. Зад женствеността и чара им обаче се крие борбеност и решителност. Прямотата им може да изненада околните. Дори в един откровен разговор, те ще запазят добрите обноски и ще бъдат тактични. Съдбовна е връзката между Венцеслава и Делян.

4.9/5 - 7 гласа
Връщане в началото на страницата